18 / 07 / 2024

Arçelik ve Selamlique

Arçelik ve Selamlique

Arçelik açıklamasına göre, şirket, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile yeni bir işbirliğine imza attı.

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik'ten çamaşır ve kurutma makinesini birlikte alanlara 3 bin 500 TL indirim! 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, 15 Haziran'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, 10 kg çamaşır ve kurutma makinesini birlikte alanlara 3 bin 500 TL indirim sağlıyor.  Peki, Arçelik 10 kg çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...

Arçelik küçük ev aletlerinde Oliz'e özel fırsatlar! İşte indirimli ürünler ve 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik, Telve Türk Kahve Makinesi çeşitlerinin yanı sıra TKM 9961 Bio Türk Kahve Makinesi, GurmeFry Az Yağlı Fritöz ve Comfort-X TSZ 3282 Toz Torbasız Süpürgeyi indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Peki, GurmeFry Az Yağlı Fritöz ne kadar?  

Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 8.784 TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi satın almak isteyen bireyler en uygun fiyatlı ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu durumda Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor.

Arçelik 61113 I WF Bulaşık Makinesi 13.349 TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen vatandaşlar en uygun fiyatlı ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu durumda Arçelik 61113 I WF Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Arçelik 6167 BC Bulaşık Makinesi 13.239 TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen kişiler en uygun fiyatlı ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu durumda Arçelik 6167 BC Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Otomatik Kapı Açma Özelliğine Sahip 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyuyor.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya sürdüğü 570431 MB No Frost Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim,10 farklı pişirme fonksiyonu ve Quartz Izgara ile her çeşit yemeği kısa sürede tüketilecek duruma getiriyor.

Arçelik ve Selamlique Haberi

Arçelik ve Selamlique

Arçelik, kahve severlere 12 patentli "kapsüllü Türk kahvesi makinesi"ni sunuyor.


Arçelik açıklamasına göre, şirket, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile yeni bir işbirliğine imza attı.


Selamlique markasının Türk kahvesi alanındaki deneyimi ile Arçelik'in Ar-Ge ve teknoloji gücü Arçelik/Selamlique kapsüllü Türk kahvesi makinesinde buluşarak kahve keyfine yeni bir boyut getiriyor.


Arçelik’in bugüne kadar tüm kahve makinelerinde tüketicisine sunduğu Türk kahvesi lezzeti Arçelik/Selamlique kapsüllü Türk kahvesi makinesinde yine aynı standartta devam ediyor. Kapsül teknolojisi sayesinde kahve pişirme esnasında kullanılan tek kullanımlık Selamlique kapsüller, Türk kahvesinin  tadının her zaman taze kalmasını sağlıyor.


Selamlique'ın Arabica kahve çekirdeklerini işleyerek geleneksel, kakuleli, çikolatalı, tarçınlı, okkalı, kafeinsiz, Ege damla sakızlı gibi farklı aroma seçenekleriyle sunduğu Selamlique kapsüllerinden herhangi birinin makineye yerleştirilmesi, köpüğü tam kıvamında, tadı ve...