29 / 04 / 2024

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...



Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. 

 Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kullanımı ve temizliği kolay, az yer kaplayan Arçelik mini fırın modelleri, yıllardır büyük beğeni ile kullanılıyor. Tezgah üzerine yerleştirilebilen mini fırınlar, farklı bir alanda saklanıp pişirme esnasında, mutfakta prizin olduğu uygun bir yere de taşınabiliyor.  Arçelik mini fırınlar, farklı boyut, özellik ve kapasiteler sunuyor. Arçelik'in bazı mini fırın modellerinde bulunan Buhar Desteği ve Quartz Isıtıcı teknolojileri ile lezzetli et yemekleri ve çıtır çıtır hamur işleri yapmak da mümkün oluyor. 

Arçelik mikrodalga fırınlar ise yemek yapmak ya da ısıtmak için hızlı çözüm arayanların ilk tercihi. Genellikle pişmiş yemekleri hızlı bir şekilde ısıtmak için kullanıldığı düşünülen mikrodalgalar aslında diğer fırın çeşitleri gibi pek çok yemeği pişirme imkânı da veriyor. Arçelik mikrodalga fırınlarda balık, pizza makarna ve daha birçok yemek yapılabiliyor.

Arçelik'te tüm mini ve mikrodalga fırınlar, 15 Mayıs'a kadar oliz uygulamasına özel 300 TL indirimli satılacak.

Peki, Arçelik SUF 5000 MEB Mini Fırın kaç TL? Arçelik MF 30 QB Mini Fırın ne kadar? Arçelik MD 201 B Mikrodalga Fırın kaç TL? İşte Arçelik mini ve mikrodalga fırın fiyat listesi...

 


Geri Dön