29 / 04 / 2024

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.



Arçelik tarafından yapılan bu kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özeldir ve her kampanyadan 1 kez yararlanabilir. İşte yapılan kampanya ve ürün detayları...

Beyaz eşya markalarının önde gelen firması olan Arçelik'te kasım ayına özel bir kampanya daha. Arçelik Tüm Solo Mikrodalga, Mini Fırın ve Set Üstü Ocaklarda 500 Türk Lirası İndirim kampanyası uyguluyor. Buna göre MF 30 QBA AF Mini Fırın'da indirim uygulanmaktadır. Ürünün detayları ve özellikleri ise şu şekilde.

MF 30 QBA AF Mini Fırın'nın Tipi Elektroturbo, fırın hacmi ise 30 L kapasitesinde. Fırında Buhar Destekli Pişirme ve Ana Şasi – Quartz ısıtıcılar da bulunmakta. Fırın Rengi Antrasit.

GENEL ÖZELLİKLER

MF 30 QBA AF Mini Fırın rengi Antrasit, üründe  Pişirme Bölmesi Hacmi (L)25 L. Fırın Tipi ise Elektroturbo ve Fırınn Hacmi ise 30 L kapasitededir. Fırın Fonksiyon Adedi 7 adettir.

Fırın İçi Aydınlatma (Üst Bölme) Yuvarlak Lamba Buz Çözme Fonksiyonu da mevcut. Ayrıca üründe elektrikli ızgara, statik fonksiyon ve 
Izgara a bulunuyor. Öte yandan üründe buhar destekli pişirme, Ana Şasi – Quartz ısıtıcılar da mevcut.

Arçelik ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

ÜRÜNÜN AKSESUARLARI

MF 30 QBA AF Mini Fırın'NIN İç Izgara Adedi 1 Küçük Tepsi Adedi 1. Ürünün ölçüleri ise Ağırlığı 15.4 kg. Derinliği 40.2 cm ve 
Genişliği 50.5 cmdir. Ürünün Yüksekliği 32.2 cmdir. Ayrıca fırında Buz Çözme özelliğide bulunmaktadır. 

Ana Fırın Ön Kapak Cam Sayısı ikidir. Fırında, Kolayca Sökülebilir ve Temizlenebilir Komple İç Cam, Üst Isıtıcı, Elektroturbo (Fan Destekli Pişirme) bulunmaktadır. 

ÜRÜNÜN FİYATI

MF 30 QBA AF Mini Fırın Fiyatı

7.439 Türk Lirası.

Oliz'e Özel 6.939 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Kasım 2023 tarihinde saat 19.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.56 Türk Lirası, Euro 30.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1.783 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten Yoğurt & Kefir Makinelerinde 500 Türk Lirası indirim kampanyası!

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik Termosifonlarda 500 Türk Lirası indirim fırsatı!


Geri Dön