29 / 04 / 2024

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik kurutma makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Arçelik kasım ayına özel bu kampanya kapsamında 01-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları...



Arçelik kasım ayı boyuncai Buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, solo fırın, ankastre fırın ve ankastre bulaşık ürünlerinde geçerli olacaktır. Kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te kasım ayına özel kampanya uyguluyor. Kampanyada 01-15 Kasım 2023 tarihleri arasında olacak ve kampanya kapsamında yer alan ürünlerde geçerli olacaktır. Buna göre Arçelik'ten 1010 KM Kurutma Makinesi alanlar indirimli kampandadan yararlanabileceker.
1010 KM Kurutma Makinesi'nin özellkileri şöyle sıralanıyor.

Kurutma Makinesinin , maksimum kurutma kapasitesi 10 kg ve ürünün rengi beyaz. Üründe pratik filtre ve kapaktan kolayca ulaşılabilen iç içe geçmiş iki katmandan oluşan bir filtre mevcut ve bu filtre kolayca temizlenebilmektedir.

Ayrıca otomatik kırışık önleme fonksiyonuda bulunan üründe kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılamaması durumunda, belirli aralıklar ile otomatik olarak kırışık azaltma hareketi yapılmasını sağlanıyor. 1010 KM Kurutma Makinesi'nde kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşan bir filtre bulunmakta. Bu filtre kolayca temizlenebilmektedir. Özel filtre sayesinde makineyi 6 ayda bir temizlemek yeterli olacaktır.

Arçelik ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik ten kasım ayına özel fırsatlar...

Üründe özel olarak geliştirilen inverter motorumuzda standart motorlarda kullanılan fırça yapısı, mıknatıslar ile değiştirilmiştir. Böylede, sürtünme olmadığından motorun yıpranma oranı düşer ve hem enerjiden tasarruf edilir hem de motorun ömrü uzar.

Üründe bulunan Isı pompalı kurutma teknolojisi, ile geleneksel kondenserli kurutma makinelerine kıyasla kıyafetlerinizi daha verimli ve renklerini koruyarak kurutur. Üç farklı koku seçeneği bulunan kapsüllerin üzerinden geçen kurutma havası esans kokularını çamaşırlara gönderir. Tek kapsülle oyuz kurutmaya kadar ferahlık sağlanır.

ÜRÜNÜN FİYATI

1010 KM Kurutma Makinesi Fiyatı 20.939 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 16.439 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 02 Kasım 2023 tarihinde saat 18.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.35 Türk Lirası, Euro 30.22 Türk Lirası, altının gramı ise 1.808 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik Termosifonlarda 500 Türk Lirası indirim fırsatı!

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

 


Geri Dön