29 / 04 / 2024

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...



Arçelik kasım ayı boyunca, ankastre bulaşık makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim uygulayacak. Bu kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyadan, Oliz kullanıcıları her 1 kez yararlanabilir. Kampanya mobil Oliz uygulamasına özel olarak yapılmaktadır. Kampanya kapsamındaki ürünler stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin bir numaralı beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde indirim kampanyası uyguluyor. Buna göre ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nin özellikleri de şöyle sıralandı. Ürün serisi Fibona Serisi, Su Tüketimi 11.5 L, Program Sayısı 6 ve Kapasitesi ise 14.

ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde Otomatik Kapı Açma Özelliğide mevcut. Program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışını kullanır ve ekstra enerji harcamadan kurutma performansını en ust seviyeye çıkartır. Üründe, buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle HijyenMax özelligi virüs ve bakterilerin yüzde 99,99'unu öldürür ve bulasıkların her noktasında hijyen sağlar.

Ayrıca, 164 dakika süreli Yoğun 70°C / Süper 70°C programının HijyenMax fonksiyonu ile çalıştırılması koşulunda; Escherichia coli, Candida albicans ve Staphylococcus aureus bakterilerininin ve Adenovirus type 5, Murine Norovirus, Poliovirus type 1 virüslerinin yüzde 99,99’unu öldürmektedir.

EKSTRA KURUTMA ÖZELLİĞİ

ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde programın sonunda yapılan ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların uzerinde kalan su damlalarının kuçulmesini ve yok olmasını sağlar. Bu sayede daha parlak cam ve porselenlere sahip olmanıza yardımcı olur.

Arçelik ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL ye varan indirim fırsatı...

ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ

Ürün Tipi Tezgah Altı Ankastre, Ürün Rengi ise Leke Tutmayan İnoks, Program Sayısı 6, Ekran Tipi LCD. Üründe Paslanmaz Çelik İç Gövde mevcut.
ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nin Enerji Sınıfı ise D.

ÜRÜNÜN AKSESUARLARI

ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde yüksekliği ayarlanabilir fincan rafları mevcut. Üründe fincan raf sayısı 2, alt sepet katlanır tel sayısı 4, üst sepet katlanır tel sayısı3. Çatal kaşık sepeti hareketli olan üründe otomatik kapı açma özelliği bulunuyor. Üründe, bardak koruma sistemide bulunuyor.

ÜRÜNÜN ÖLÇÜLERİ

ABM 160 ITezgah Altı Bulaşık Makinesi'nin ağıtlığı 38.2 kg, Yüksekliği 81.8 cm, Genişliği de 59.8 cm. Üründe derinlik hacmi ise 57 cm'dir.
Ayrıca önden ayarlanablir arka ayakları da var. Ürünün tezgah altı yüksekliği 82-87 cm'dir.

ÜRÜNÜN FİYATI

ABM 160 I Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Fiyatı 17.180 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 14.180 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 07 Kasım 2023 tarihinde saat 17.43'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.49 Türk Lirası, Euro 30.43 Türk Lirası, altının gramı ise 1.800 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik Termosifonlarda 500 Türk Lirası indirim fırsatı!

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası


Geri Dön