29 / 04 / 2024

Arçelik'ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı!

Arçelik buzdolabı almak isteyenlere çok özel bir kampanya bir indirim fırsatı sunuyor. Arçelik kasım ayına özel bu kampanya kapsamında 01-16 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik buzdolaplarında yapılan indirim kampanyası detayları...



Arçelik kasım ayı boyunca geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim uygulayacak. Bu kampanya 1-16 Kasım 2023 tarihleri arasında 74 cm ve üzeri genişlikteki Buzdolaplarında geçerli olacaktır. 10 sene kompresör garantisi, ProSmartTM Inverter Kompresörü olan, 74 cm ve üzeri genişlikteki Buzdolapları için geçerli olan kampanya Oliz mobil uygulamasına özeldir. Oliz kullanıcıları her kampanyadan 1 kez yararlanabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te 283721 EI No Frost Buzdolabı'nın özellikleri şöyle; Ürünün toplam hacim (L) 615 Litre. Ürün rengi leke tutmayan inoks.

VİTAMİNZONE TEKNOLOJİSİ

Ürünün gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de kaybetmiyor. Buna göre, FullFresh+ teknolojisine sahip olan buzdolabı özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde de hassas bir nem kontrolü sağlamaktadır.

Arçelik'te 283721 EI No Frost Buzdolaplarında kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alan oluşturmaktadır. Öte yandan üründe kablosuz ağ bağlantısına sahip akıllı beyaz eşyalarınızı internete erişebildiği her yerden HomeWhiz teknolojisi ile çalıştırabilir, guncel durumlarınında kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Ürün ile ilgili yapılan testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında, farklı sebze-meyve grupları için Vitamin A ve Vitamin C seviyeleri ölçülerek ve depolama öncesi değerlerle kıyaslanarak uygulanmıştır.

Arçelik ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası na varan indirim fırsatı!

FULLFRESHull+ TEKNOLOJİSİ

FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolaplarında özel olarak sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar. En iyi şartlarda saklanan gıdaların bozulma ve bayatlamasıda bu sayede yavaşlar. Ayrıca, koku önleme sistemi sayesinde buzdolabınızdaki kötü koku oluşumu yüzde 90 oranında engeller.

Arçelik'te 283721 EI No Frost Buzdolaplarında ayrıca, hızlı dondurma özelliğide mevcuttur. Bu sayede dondurucuda saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sağlamaktadır.

KAPI AÇILMA YÖNÜ DEĞİŞTİRİLEBİLİR SEÇENEK

Kapı alt ve ustlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde ayarlanabilir. urunun kullanım alanına göre kapıların kullanım yönu konusunda esneklik sağlanır.

ÜRÜNÜN FİYATI

283721 EI No Frost Buzdolabı Fiyatı 47.079 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 40.079 Türk Lirası.


AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 05 Kasım 2023 tarihinde saat 14.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.38 Türk Lirası, Euro 30.48 Türk Lirası, altının gramı ise 1.816 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik Termosifonlarda 500 Türk Lirası indirim fırsatı!

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası


Geri Dön