29 / 04 / 2024

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik ekim ayına özel geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı ile müthiş bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya 74 cm ve üzeri genişlikteki Buzdolaplarında geçerlidir.



Öncü beyaz eşya firması olan Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya daha geldi. Arçelik, ekim ayında seçili Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı kampanyası sunuyor İşte kampanya detayları...

Arçelik 578557 EB No Frost Buzdolabının rengi beyaz, VitaminZone Teknolojisi bulunan buzdolabının gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre bile tazeliklerini korurken aynı zamanda vitamin değerlerini de kaybetmiyor. FullFresh+ teknolojisine sahip 578557 EB No Frost Buzdolabı özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları ile ürünlerin bir nem kontrolünü yapıyor.

Buzdolabında bulunan kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk bir şekilde saklanması için ideal bir alan oluşturuyor. Öte yandan Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle eder.Bu sayede buzdolabınızdaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunur. Ürüne yönelik testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında, farklı sebze-meyve grupları için Vitamin A ve Vitamin C seviyeleri ölçülerek ve depolama öncesi değerlerle kıyaslanarak yapılmıştır.

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500 TL ye varan indirim fırsatı!

FULLFRESH+ TEKNOLOJİSİ

FullFresh+ teknolojisine sahip olan buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü yapar. Böylece en uygun şartlarda saklanan gıdaların bayatlaması ve bozulması gecikir.

MULTİMODE TEKNOLOJİSİ

MultiMode teknolojisi ile buzdolabınızı ihtiyacınız olan 5 farklı modda kullanabilirsiniz. Buzdolabınızın dondurucu bölümünü ister soğutucu, ister dondurucu isterseniz de kapalı olarak kullabilirsiniz. Üstelik tatile gittiğinizde buzdolabınızın soğutucu bölmesini kapatarak, sadece dondurucu bölmesini ister soğutucu ister dondurucu modunda çalışır tutulabilir.

Ürün sıcaklık dalgalanmalarını en düşük seviyeye indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlar. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör evinizin huzurunu korur. Hızlı dondurma özelliği sayesinde ise dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sunmaktadır.

578557 EB No Frost Buzdolabı Fiyatı

34.229 Türk Lirası Fiyatında.Oliz'e Özel 28.229 Türk Lirası Fiyatında.

AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Ekim 2023 tarihinde saat 19.38'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.72 Türk Lirası, Euro 29.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1.644 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön