03 / 05 / 2024

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Beko 70 Cm egnişlikteki Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim kampanyası başlatı. İşte kampanyanın detayları...



Beko, 670531 EI No Frost Buzdolabı'nda indirim fırsatı. Beko'da başlatılan bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya Oliz mobil uygulamasına özel olup Oliz kullanıcıları her kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

Beyaz eşya markası, Beko 70 Cm genişlikteki Beko Buzdolabının özellikleri şöyle; 70 Cm genişlikteki buzdolabının toplam hacmi 427 Litre, ürününü rengi ise leke tutmayan İnoks.

EVERFRESH+ TEKNOLOJİSİ

670531 EI No Frost Buzdolabı'nda EverFresh+ teknolojisi ve hassas bir nem kontrolü var, bu da ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını engeller.Üründe kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alan oluşturur.

KAPI YÖNÜ DEĞİŞTİRME

Kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde değiştirilebilir. Öte yandan NeoFrost ikili NoFrost soğutma teknolojisi, 2 ayrı soğutma sistemi sayesinde buzdolabınızdaki nemi optimum seviyede tutarak daha uzun süre tazelik ve maksimum hava kalitesi sağlar. Dondurucu ve soğutucu olan bölmede saklanan gıdaların kokuları birbirine karışmaz. Birbirinden bağımsız bölmeler sayesinde hızlı soğutma ve dondurma yapar.

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL ye varan indirim fırsatı

KAPI AÇIK ALARMI

670531 EI No Frost Buzdolabı ürününüzün kapısı 1 dakika süre açık kaldığında uyarı sesi duyulur. Dolap kapısını kapattığınızda veya varsa, ekran düğmelerinden herhangi birine bastığınızda bu ses kesilmiş olur. Ayrıca açılma yönü değiştirilebilir kapısı ile kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde ayarlanabilir. Öte yandan 670531 EI No Frost Buzdolabı'nın kullanım alanına göre kapıların kullanım yön tarafı konusunda esneklik sağlanır.

ÜRÜNÜN FİYATI

670531 EI No Frost Buzdolabı Fiyatı

Ürünün fiyatı 29.199 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https: https:https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Ekim 2023 tarihinde saat 16.23'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.87 Türk Lirası, Euro 29.42 Türk Lirası, altının gramı ise 1.719 Türk Lirası değerindedir.

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

 


Geri Dön