30 / 04 / 2024

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...



Beko’dan az yağlı fritözlerde güzel bir fırsat kampanyası başlattı.Beko'nun başlattığı nu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak Küçük ev aletleri alanında çok güvenilr bir marka olan olan Beko, az yağlı fritöz alana ikinci az yağlı fritözü yüzde 50 indirim ile satacağını duyurdu. Kampayada sunulan FR 8284 FitFry™ Az Yağlı Fritöz'ün teknik özellikleri, fiyatı ve ürün hakkında merak edilenler...

Kampanya hakkında ise şu detaylar mevcut; kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Öte yandan kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en uygun fiyatlı ürün için tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 50i ndirim yapılacaktır ve ürün stoklarla sınırlıdır.

FR 8284 FitFry™ Az Yağlı Fritöz özelliklerine gelince; LCD ekranı olan ve bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarları bulunan ayrıca mevcut kapasitesi 8.5 Litre olan FR 8284 FitFry™ Az Yağlı Fritöz'ün 9 adet otomatik pişirme program sayısı bulunuyor.

AKILLI BİTİRME TEKNOLOJİSİ

FR 8284 FitFry™ Az Yağlı Fritöz'ün Akıllı Bitirme Teknolojisi ile farklı pişirme zamanına sahip iki farklı yemeğin pişirme zamanlarını ayarlayarak iki ürünü de aynı anda pişirmenin tamamlanmasını yapar. Bu durumda aynı anda iki farklı yemek sıcak olarak servis yapılabilir.

OTOMATİK PİŞİRME PROGRAMI

FR 8284 FitFry™ Az Yağlı Fritöz'ün, 9 farklı(Manuel, Tavuk, Sebze, Fırın/Kek, Isıtma, Buz Çözme, Izgara, Şiş, Kurutma )sıcaklık ve zaman ayarları yapılmış pişirme programı ile istenilen pişirme programı akıllı kullanıcı sistemi işe kolaylıkla kullanılabilir.

Beko dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

ÜRÜNÜN AKSESUARLARI

Ürününün diğer özelliklerinin yanı sıra aksesuarları da şöyle; Izgara, Kurutcu , Şiş aksesuar seçenekleriyle kullanıcı ilgili yemek programlarında aksesuarlar ile pişirme yaparak; kullanılan yemek programından yüksek verimi almaktadır. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarlar kolaylıkla temizlenebilir. Ötey yandan Çift Hazne Pişirme Teknolojisi ile iki ayrı pişirme sepetinde(4,25 Litre + 4,25 Litre, Toplam 8,5 Litre) aynı anda iki farklı yemeği koku karışımı olmadan hazırlayarak zamandan tasarruf edilmesini sağlar.

ÜRÜNÜN FİYATI

FR 8284 FitFry™ Az Yağlı Fritöz'ün Fiyatı 7.299 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 6.299 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Ekim 2023 tarihinde saat 17.27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.72 Türk Lirası, Euro 29.42 Türk Lirası, altının gramı ise 1.644 Türk Lirası değerindedir.

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

 


Geri Dön