29 / 04 / 2024

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.



Öncü beyaz eşya firması Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya geldi. Arçelik, ekim ayında FR 9284 Arçelik Gurme DuoFry Az Yağlı Fritöz'te indirim yaptı. İşte ürün ve kampanya ile ilgili ayrıntılar...

FR 9284 Arçelik Gurme DuoFry'de LCD ekran özelliği mevcut, ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarlarda yer alıyor.  FR 9284 Arçelik Gurme DuoFry az Yağlı Fritöz kapasitesi 8.5 Litre ve otomatik pişirme program sayısı ve ayrıca Duo Fry teknolojisi de bulunuyor.

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

GURME DUOFRY AZ YAĞLI FRİTÖZDE AKILLI BİTİRME TEKNOLOJİSİ!

Akıllı Bitirme Teknolojisi ile farklı pişirme zamanına sahip 2 farklı yemeğin pişirme sürelerini ayarlayarak aynı anda pişirmenin tamamlanmasını sağlar.Bu sayede aynı anda 2 farklı yemek sıcak olarak servis edilebilir.

ÜRÜNÜN AKSESUALARI NELER?

Izgara, Kurutucu , Şiş aksesuar seçenekleriyle kullanıcı ilgili yemek programlarında aksesuarlar ile pişirme yaparak; yemek programından maksimum verimi alır.Bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarlar kolaylıkla temizlenebilir.

 9 AYRI PİŞİRME ÖZELLİĞİNE SAHİP!

9 farklı (Manuel, Tavuk, Sebze, Fırın/Kek, Isıtma, Buz Çözme, Izgara, Şiş, Kurutma )sıcaklık ve zaman ayarları yapılmış pişirme programı ile istenilen pişirme programı akıllı kullanıcı arayüzünden kolaylıkla seçilebilir.

FR 9284 ARÇELİK GURME DUOFRY AZ YAĞLI FRİTÖZ NE KADAR? 5 EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ...

GurmeFry az yağlı fritöz fiyatı:  7.299 TL

Oliz'e Özel fiyatı ise 6.299 TL

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 05 Ekim 2023 tarihinde saat 15.55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.54 Türk Lirası, Euro 29.04 Türk Lirası, altının gramı ise 1.612 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

 


Geri Dön