28 / 04 / 2024

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.



Son zamanlarda en çok tercih edilen ve mutfakların baş köşesine konulan elektronik aletlerden biri de fritözler oldu. Gerek airfyer de denen sıcak hava fritözü ve gerekse de az yağlı fritözler en yoğun talep gören küçük ev aletlerinden biri oldu. Arçelik de bu konuda yeni bir gelişmeye imza atarak FR 9284 az yağlı fritözü üretti. Aynı zamanda, bin TL indirim imkânının da bulunduğu bu fritöz, 9 farklı pişirme programıyla da kendi sınıfının öncü ürünlerinden biri oldu.

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

AKILLI BİTİRME TEKNOLOJİSİ

Akıllı Bitirme Teknolojisi sayesinde farklı pişirme zamanına sahip iki çeşit yemeğin pişirme zamanlarını ayarlayarak eş zamanlı pişirmenin tamamlanmasını sağlar. Bu sayede eş zamanlı olarak 2 farklı yemek sıcak olarak servis edilebilir.

AKSESUARLAR

Izgara, kurutucu, şiş aksesuar opsiyonları ile beraber kullanıcı ilgili yemek programlarında aksesuarlar ile pişirme yaparak; yemek programından en yüksek verimi alır. Bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarlar kolay bir şekilde temizlenebilir.

9 FARKLI OTOMATİK PİŞİRME PROGRAMI

9 farklı (Manuel, Tavuk, Sebze, Fırın/Kek, Isıtma, Buz Çözme, Izgara, Şiş ve son olarak Kurutma) sıcaklık ve süre ayarları yapılmış pişirme programı ile istenilen pişirme programı akıllı kullanıcı arayüzünden kolay bir şekilde seçilebilir.

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

ARÇELİK FR 9284 AZ YAĞLI FRİTÖZÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Akıllı Bitirme Özelliği: Var

  • 2 Adet Hazne: Var

  • Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuarlar: Var

  • LCD Ekran: Var

  • Otomatik Pişirme Program Sayısı: 9

  • Haznelerini Eşleme Özelliği: Var

  • Kapasite: 8.5 L

ARÇELİK FR 9284 AZ YAĞLI FRİTÖZÜN FİYATI

FR 9284 az yağlı fritöz, Arçelik’in resmi internet sitesinde 7 bin 299 TL fiyatla satışa çıktı. Ancak, Oliz’e özel bin TL indirimle 6 bin 299 TL fiyatla alıcılarını bekliyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/ 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Eylül 2023 tarihinde saat 02.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.02 Türk Lirası, Euro 28.89 Türk Lirası, altının gramı ise 1678 Türk Lirası değerindedir.

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

40’tan fazla ek program seçeneği sunan Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 kurutma makinesinin fiyatı belli oldu!

Geri Dön