27 / 04 / 2024

Arçelik No Frost Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda net 2 bin TL indirim fırsatı! İşte Arçelik 17 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik No Frost Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda net 2 bin TL indirim fırsatı! İşte Arçelik 17 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim kovalayanlar dikkat! Arçelik 270531 EB No Frost Alttan Donduruculu Buzdodolabı 2 bin TL indirimle satışa sunuldu. Peki Arçelik no frost buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



Arçelik No Frost Alttan Donduruculu Buzdolabı nda net 2 bin TL indirim fırsatı! İşte Arçelik 17 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik alttan donduruculu buzdolabı geniş iç haznesiyle özellikle kalabalık ailelere hitap ediyor. Gelişmiş teknolojisi ile hem günlerce bir çok gıdayı bozulmadan muhafaza ediyor hemde taze tutarak besin değerlerini koruyor. 

No Frost  buzdolabında yer alan kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir kullanım alanıdır. Hava kanalları sayesinde buradaki malzemeler soğuk bir şekilde muhafaza edilir.

Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek gıdaların bozulmasını engeller. Böylece buzdolabınızdaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunmuş olur. Doğal gün ışığı dengesini simüle eden Arçelik VitaminZone özelliği, bu sayede sebze ve meyveler için buzdolabı içerisinde doğal bir ortam oluşturur.

VitaminZone özelliği ile oluşturulan bu doğal ortam ise buzdolabı içerisindeki meyve ve sebzelerin her zaman taze görünmesini sağlar. FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolabı özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sunar. En uygun şartlarda saklanan gıdaların bozulma ve bayatlaması uzar. Bu teknoloji ile yeşil sebze ve meyveler 3 kata kadar taze tutulur. 

Buzdolabının sahip olduğu Prosmart Inverter Kompresör, sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlar. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör evinizde sessiz bir ortam oluşturur.

Peki Arçelik alttan donduruculu buzdolabında yer alan cool plus özelliği ne işe yarıyor? Arçelik buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön