01 / 05 / 2024

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?



Hoover Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi ile soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştiriyor. Buzdolabı her kullanıcının ihtiyacına göre cevap veriyor. Solo tipi buzdolabı kolay taşınabilme esnekliği sunuyor. Böylece buzdolabı yeterli olan her alana kolaylıkla konumlandırılabiliyor. 

 Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Hoover no frost buzdolabı kombi tipinde tasarlanıyor. Kombi tipi buzdolabında soğutucu çekmeceler üst, dondurucu kısmı ise alt tarafta yer alıyor. Aynı zamanda Hoover kombi tipi buzdolabında No Frost teknolojisi kullanılıyor. Bu teknoloji sayesinde nem ve sıcaklık oranları sabit bir şekilde tutuluyor.

No Frost teknolojisi sayesinde besinlerin uzun süre bozulması engelleniyor ve aynı zamanda buzdolabının kullanım ömrü uzuyor. Hoover buzdolabı, 1850 mm yükseklik, 595 mm genişlik, 658 mm genişlik ebatlarıyla tasarlanıyor ve bu ölçümleri ile istenilen yere konumlandırılıyor.

Buzdolabının iki kapağı bulunuyor ve kompakt tasarımı açma yönü değiştirilebilen kapı sistemi ile kullanım esnekliği sunuyor. Bununla birlikte Hoover buzdolabında 5 adet cam raf bulunuyor ve bu raflar etkili yiyecek depolama alanı oluşturuyor.

Peki Hoover buzdolabının sahip olduğu diğer teknik özellikler neler?


Geri Dön