02 / 05 / 2024

Vestel'den buzdolabı alanlara tam 2 bin TL indirim! Bu indirimi sakın kaçırmayın! 11 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel'den buzdolabı alanlara tam 2 bin TL indirim! Bu indirimi sakın kaçırmayın! 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu indirim kampanyası kaçmaz! Vestel NFK54021 CG GI PRO 481 Lt No-Frost Buzdolabı alana tam 2 bin TL indirim. Peki indirimli fiyatıyla Vestel buzdolabı kaç TL?



Vestel den buzdolabı alanlara tam 2 bin TL indirim! Bu indirimi sakın kaçırmayın! 11 Mart 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 31 Mart tarihine kadardır. Kampanyaya dahil olan ürün Vestel NFK54021 CG GI PRO buzdolabıdır. Kampanya kapsamında 481 net litreye sahip Gri Cam Kapılı Buzdolabı alımında toplam peşin tutar üzerinden 2.000 TL indirimin uygulanacağı Vestel tarafından tüketicisine duyuruldu. İşte detaylar..

Gün Işığı Pro Teknolojisi

Vestel No Frost buzdolabında yer alan Gün Işığı Pro Teknolojisi, içerisindeki UVC ışınları sayesinde filtre yüzeyinde antibakteriyel ve antifungal etki yaratır.  Filtre yüzeyindeki bakterilerin ve virüslerin çoğunu öldürüp kötü kokuları azaltır.

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Buzdolabının içerisindeki sıcaklığın sürekli değişken olması bazı yiyeceklerin bozulmasına ve kötü kokmasına neden olur. Vestel buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçer ve iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilir. 

Taze Hava Teknolojisi

Buzdolapları, ne kadar düşük sıcaklığa sahip olursa olsun, onlarca çeşit gıdayı bir arada ve kapalı bir ortamda saklarken besinlerin ömrünün kısalmasına neden olur.  Taze hava teknolojisiyle çalışan Vestel buzdolabı, ikili soğutma sistemi sayesinde hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü meydana getirir. 

Ekran Koruma Modu

Vestel buzdolabı gelişmiş teknolojisi ile aynı zamanda enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar. Enerji tasarrufu adına geliştirilen “Ekran Koruma Modu''  buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız taktirde ekran ışığı yanmaz ve buzdolabı kapalı bir konumda görünür.

Peki Vestel buzdolabında yer alan çok yönlü soğutma sistemi nasıl bir işlev görür? Vestel no frost buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön