29 / 04 / 2024

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Altus ALK 474 X Kombi No Frost Buzdolabı internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte indirimli fiyatıyla Altus no frost buzdolabı.



 Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi
Altus buzdolabı, alttan donduruculu şekilde tasarlanıyor. Bu tasarımı sayesinde kolay erişilebilir bir deneyim imkanı sunuyor.Aynı zamanda No Frost teknolojisi sayesinde donmuş yiyeceklerde koku oluşumunun önüne geçiliyor. Dondurucu alan içerisinde buzmatik sistemi yer almıyor. 

Buzdolabının toplam net hacmi 532 litre olarak ölçülüyor. Buzdolabının dondurucu alanı net 131 litre kapasiteyle işlev görüyor. Ayrıca buzdolabının soğutucu alanı net 401 litre kapasitesiteyle çalışıyor. Soğutucu alan içerisinde portatif yüksekliği ayarlanabilir raf sistemleri kullanılıyor. Böylece geniş iç kapasitesi sayesinde kullanıcılarına ferah ve konforlu bir saklama alanı sunuyor.

Buzdolabı No Frost soğutma teknolojisi ile çalışıyor. Bu teknolojik donanımı sayesinde yiyecekler, soğuk hava üfleme tekniği ile soğutuluyor.Soğutucu alan içerisinde su ve buz pınarı sistemi yer almıyor. Böylece enerji tasarrufu sağlanmış oluyor. Buzdolabının dış ön yüzeyinde yer alan ekran paneli sayesinde anlık ısı kontrolleri kolaıkla yapılabiliyor.

LED aydınlatmalı tasarımı ile görüş alanı net oluyor. LED aydınlatması sayesinde karanlık saatlerde yiyecek seçimi zahmet olmaktan çıkıyor. Aynı zamanda buzdolabında açık kapı uyarı sistemi yer alıyor. Bu sistem sayesinde kapı belli bir süre açık kaldığında buzdolabı sesli uyarı vererek sizi ikaz ediyor.

Peki Altus No Frost Buzdolabı'nın teknik özellikleri neler? İndirimli fiyatıyla nerede satılıyor?


Geri Dön