29 / 04 / 2024

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler için Ankastre fırın olarak geliştirilen elektrikli cihaz, 5 farklı pişirme programıyla birlikte hızlı ön ısıtma özelliğine sahiptir. Ankastre fırın geniş iç hacmi ve zamanlayıcı fonksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.



 Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfaklarda yemek yapma aşamasında sizi yanlız bırakmayan ürünlerden biride yenilikçi teknolojiye sahip ankastre fırınlardır. Bir çok gelişmiş teknolojisi ile kolay ve pratik yemek hazırlama hizmeti sunar.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

  • Kapasitesi 66 litre olan fırının sıcaklık seviyesini, 50-275 derece aralığında ayarlayabilirsiniz. Koyu emaye yüzey ile dizayn edilen cihazın, halojen aydınlatması vardır.
  • Çevirmeli düğmesi bulunan fırının cam iç kapağı, kolay bir şekilde çıkarılarak temizlenebilir. 3D sıcak hava özelliği fırın içindeki ısıyı tamamen eşit dağıtarak pişirme kıvamının ideal olmasını sağlar.
  • Turbo özelliği, alt üst ısıtma, donuk ürünü hızlıca çözme ve ızgara gibi pişirdiğiniz yiyeceğe göre seçebileceğiniz programları kolaylık sağlar. Ön cam ısısı sadece maksimum 50 dereceye çıkarak güvenli bir kullanım imkanı tanır.
  • A enerji sınıfına aittir. Enerji tasarruflu tasarımı sayesinde düşük tüketimle istediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlar. Ayrıca hızlı ısıtma fonksiyonuyla zamandan kazanarak yiyeceklerinizi çabuk bir şekilde hazırlayabilirsiniz.
  • Panelin malzemesinde kullanılan paslanmaz çelik, uzun süreli bir kullanım sunar. Cam bölmesi yüksek seviyede ısıya dayanıklı üretilir. Kapağın rahat açılabilmesi için tutma kolu yatay ve geniş olarak tasarlanır. Metal rengi ve modern dizaynı pek çok kullanıcının beğenisini kazanır. Kompakt tasarımı sayesinde özellikle küçük mutfaklar için idealdir. 

Peki ürün en uygun fiyata nerde satılıyor ? 
 


Geri Dön