28 / 04 / 2024

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın, şef gibi pişir teknolojisiyle Türk ve Dünya mutfağına ait 150'den fazla tarife ulaşmanızı ve yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 



Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..
Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda pişirilmesini sağlıyor. Bunu yaparkende kokuların birbirine karışmasını engelliyor. Göz alıcı tasarıma sahip fırının malzemeleri kolalıkla çıkarılıp tekrar yerine takılabiliyor. 

Şef Gibi Pişir Teknolojisi

Profesyonel şefler tarafından hazırlanan, Türk Mutfağından Dünya Mutfağına 150’den fazla tarife Evin Aklı uygulaması üzerinden ulaşıp yeni deneyimler yaşamanız mümkündür.Bu teknoloji sayesinde uygulamada bulunan tariflerdeki en ideal pişirme için gerekli optimum sıcaklık, fonksiyon ve süreyi Vestel Ankastre Fırınlar sizin için adım adım otomatik bir şekilde gerçekleştirir.

Wifi Teknolojisi

Evin Aklı uygulaması üzerinden fırınınızın tüm pişirme programlarına pratik bir şekilde erişebilir, evde değilken bile fırınınızı çalıştırabilir ve pişirmenin bitmesi için kalan süreyi kontrol edebilirsiniz.

Dijital Zamanlayıcı

Dijital zamanlayıcı sayesinde fırınınızı kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Dilerseniz ayarladığınız süre sonunda fırınınız sadece sesli uyarı verir, isterseniz süre sonunda kendi kendine durdurur ve böylece fazla enerji harcamamış olur.

Teleskobik Raf Sistemi

Teleskobik raf sayesinde fırındaki sıcak tepsiyi dışarı çıkarmak için tepsiyi tutmanıza gerek kalmaz; tepsideki yiyeceği tek hamlede dengeli bir şekilde dışarı çekebilir ve geri yerleştirebilirsiniz.

Kolay Çıkarılabilir İç Cam

Sadece birkaç basit hareketle fırın kapısında yer alan iç camı kolayca çıkarabilir, zahmetsizce temizleyip aynı kolaylıkla yerine yerleştirebilirsiniz.Bu özellik mutfaklarda hijyen ve konfor elde etmenizi sağlar.

Peki Vestel ankastre fırının Low-e kaplamalı iç cam teknolojisi nasıl bir özelliğe sahiptir? 

 


Geri Dön