29 / 04 / 2024

Arçelik Geniş Hacimli Buzdolaplarında 6.000 TL'ye varan indirim kampanyası!

Arçelik Geniş Hacimli Buzdolaplarında 6.000 TL'ye varan indirim kampanyası!

Arçelik, seçili buzdolaplarında kasım ayına özel olarak 6.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...



Arçelik tarafından uygulanan bu kampanya 16-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Uygulanan bu kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özel ve her kampanyadan 1 defa yararlanabilir. Kampanya kapsamındaki ürünler stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin en iyi beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te kasım ayına özel bir indirim kampanyası sunuyor. Arçelik 283721 EB No Frost Buzdolabı'nda 6.000 TL'ye varan indirim kampanyası uygulayacağını açıkladı. Yapılan indirim ve ürünün ayrtınları ise şöyle verildi.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Ürünün Toplam Hacim (L) 615 L ve Ürün Rengi Beyaz. Buzdolabında VitaminZone Teknolojisi bulunmakta. Bu özellik sayesinde gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de asla kaybetmiyor.

Ayrıca 283721 EB No Frost Buzdolabı'nda FullFresh+ teknolojisine sahip olan özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlamaktadır. 283721 EB No Frost Buzdolabı'nda kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alan sunuyor.

Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle etmektedir. Böylece buzdolabınızdaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunmaktadır. Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında, farklı sebze-meyve grupları için Vitamin A ve Vitamin C seviyeleri ölçülerek ve depolama öncesi değerlerle kıyaslanarak gerçekleştirilmiştir.

Arçelik Geniş Hacimli Buzdolaplarında 6.000 TL ye varan indirim kampanyası!

Üründe, Prosmart Inverter Kompresör özelliğide mevcut olup, sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlar. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör evinizin huzurunu korur.

Öte yandan, hızlı dondurma özelliği sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sunmaktadır.

ÜRÜNÜN FİYATI

283721 EB No Frost Buzdolabı Fiyatı.

42.809 Türk Lirası.

Oliz'e Özel 37.809 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Kasım 2023 tarihinde saat 20.36'da yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.85 Türk Lirası, Euro 31.60 Türk Lirası, altının gramı ise 1.857 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik'ten 15.000 TL'ye varan dev indirim kampanyası!

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik'ten Yoğurt & Kefir Makinelerinde 500 Türk Lirası indirim kampanyası!

 


Geri Dön