29 / 04 / 2024

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...



Arçelik tarafından uygulanan bu kampanya 16-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Uygulanan bu kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özel ve her kampanyadan 1 defa yararlanabilir. Kampanya kapsamındaki ürünler stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te kasım ayına özel bir indirim kampanyası sunuyor. Arçelik AB 281 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı sunuyor.

Ürünün özellikleri ise şöyle; Ürün Serisi WO. Su Tüketimi 9.5 Litre ve Program Sayısı 8, Kapasitesi ise 16. Arçelik AB 281 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi'nde DeepClean teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat ile aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı bulunuyor. 

Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişiler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama gerçekleştirmektedir. 

Üründe, yeni nesil yıkama teknolojisi CornerWash makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi ile erişilmesi güç noktalarda bile mükemmel temizlik sağlamakta.

Arçelik AB 281 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi'nde Otomatik Kapı Açma Özelliği Program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışını kullanır ve ekstra enerji harcamadan kurutma performansını ust seviyeye çıkarır. Ayrıca, Ekstra Kurutma detayıda bulunmakta. Programın sonunda gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların uzerinde kalan su damlalarının kuçulmesini ve yok olmasını sağlar. Bu sayede daha parlak cam ve porselenlere sahip olmanıza yardımcı olur. 

Arçelik ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

ÜRÜNÜN AKSESUARLARI

Arçelik AB 281 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi'nde çıkarılabilir 3. Çekmece bulunmakta. Ayrıca, yüksekliği ayarlanabilir fincan fafları da mevcut. Fincan Raf Sayısı 4, Alt Sepet Katlanır Tel Sayısıda 4. Üst Sepet Katlanır Tel Sayısı 3 ve ayrıca Çatal Kaşık Sepeti Hareketli durumda.

ÜRÜNÜN ÖLÇÜLERİ

Arçelik AB 281 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi, Ağırlığı 40 kg, Yüksekliği 81.8 cm, Genişliği ise 59.8 cm. Ürünün derinliği 55 cm üründe Parlatıcı Göstergesi mevcut. Tuz Göstergeside bulunmakta.

ÜRÜNÜN FİYATI

Arçelik AB 281 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatı

22.390 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 20.390 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Kasım 2023 tarihinde saat 21.07'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.74 Türk Lirası, Euro 31.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1.823 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik'ten 15.000 TL'ye varan dev indirim kampanyası!

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik'ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı!


Geri Dön