29 / 04 / 2024

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçil set ürünlerinde kasım ayına özel olarak 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Buna göre Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...



Arçelik tarafından yapılan bu kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Uygulanan bu kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özel ve her kampanyadan 1 defa yararlanabilir. Ürünler stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te kasım ayına özel bir indirim kampanyası daha yapıldı. Arçelik AFM 340 B Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın Ankastre Standart Fırın'da indirim fırsatı sunuyor. Ürünün özellikleri şöyle; Motor Teknolojisi Hot Aero Pro. Üründe Buharlı Pişirme bulunmuyor.

GENEL ÖZELLİKLERİ

Arçelik AFM 340 B Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın Ankastre Standart Fırın'ın rengi beyaz. Ürün Serisi ise AR 5500. Fırın Hacmi
72 L ve A sınıfı bir enerjisi bulunmakta. Saat Tipi LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast).

Arçelik AFM 340 B Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın Ankastre Standart Fırın Ürün Serisi, Fibona Serisi. Aksesuarları ise şöyle; 1 adet Standart Tepsi, 1 adet Pasta Tepsi 1 adet Tel Izgarası bulunmaktadır.

HOT AERO PRO TEKNOLOJİSİ

Üründe, Fibona serisi ile yenilenen fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırınınızın içerisinde kusursuz şekilde dağılır. Kusursuz dağılan hava sistemi yüzde 40 daha homojen pişirme sağlarken, her pişirmede aynı sonucu almanızı sağlar.

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

3D PİŞİRME TEKNOLOJİSİ

Yeni nesil 3D Pişirme teknoloji ile fırındaki alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırarak ısıyı eşit bir şekilde dağıtır. Bu yöntem ile Yemeklerin tüm yüzeylerine ısılar dengeli bir şekilde dağılır ve ibu kapsamda da deal bir pişirme gerçekleşir. 3D Pişirme teknolojisiyle yemekleriniz yanmadan, eşit bir şekilde pişer.

BUHARLI TEMİZLME

Buharın gücü ile fırın temizliği artık çok kolay! Pişirme sonrası fırının tabanına 1 bardak su döküp fırın sıcaklığını 100° C'ye ayarladığınızda 20 dakika bekleterek, kirleri yumuşaratak kolayca temizleyebilirsiniz. Yanmış noktaların ve kirlerin kimyasal kullanılmadan ne kadar kolaylıkla temizlendiğine inanamayacaksınız.

ÜRÜNÜN FİYATI

AFM 340 B Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın Ankastre Standart Fırın Fiyatı.

9.759 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Kasım 2023 tarihinde saat 17.15'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.62 Türk Lirası, Euro 30.99 Türk Lirası, altının gramı ise 1.799 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten 15.000 TL'ye varan dev indirim kampanyası!

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik'ten Yoğurt & Kefir Makinelerinde 500 Türk Lirası indirim kampanyası!

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...


Geri Dön