28 / 04 / 2024

Arçelik'ten Yoğurt & Kefir Makinelerinde 500 Türk Lirası indirim kampanyası!

Arçelik'ten Yoğurt & Kefir Makinelerinde 500 Türk Lirası indirim kampanyası!

Arçelik, Yoğurt & Kefir Makinesi almak isteyenlere kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı. Yapılan bu kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özeldir ve her kampanyadan 1 kez yararlanabilir. İşte kampanya detayları...



Beyaz eşya markalarının en başta gelen firması olan Arçelik'te kasım ayına özel bir kampanya uyguluyor. Arçelik, YM 3200 I Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi'nde 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacağını açıkladı. Arçelik, YM 3200 I Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi'nin özellkleri şöyle; Ürünün kapasitesi 3 oz, Tek Kişilik Yoğurt Kabıda mevcut. Ayrıca, Dijital Kontrol Ekranı ve Cam Yoğurt Kabı Malzemesi bulunmakta. Üründe ayrıca Zamanlama Özelliği de bulunmakta.

PROBİYOTİK YOĞURT ÖZELLİĞİ

Üründe, elde mayalamaya göre x6 kata kadar daha fazla probiyotik içerikli yoğurt yapabilirsiniz. İntertek tarafından elde mayalanan ve Arçelik makinada cam kaplar ile aynı malzeme ve oranlar ile kullanılarak Probiyotik Yoğurt Fonksiyonu ile elde edilmiş yoğurt arasındaki probiyotik L.acidophilus mikroorganizması için yapılan birbirinden bağımsız 3 ayrı testin karşılaştırmalı sonuçlarına göre elde edilmiş ortalama değerde elde edilir. Geleneksel Yoğurt, Probiyotik Yoğurt ve Kefir çeşitlerini, tek bir makinede ideal sıcaklık ve süreyi ayarlayarak ideal lezzette ve kıvamda yapılabilir.

LEZZET SENSÖRÜ

Arçelik, YM 3200 I Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi'nde, Lezzet Sensörü ile ağız tadınıza göre farklı tatlarda; tatlı, normal, ekşi yoğurt yapabilirsiniz. Ayruca, Lezzet Sensörü sayesinde cam kaplar ile her seferinde istediğiniz tatta yogurt (tatlı/normal/eksi) elde edebilirsiniz.

Arçelik ten Yoğurt & Kefir Makinelerinde 500 Türk Lirası indirim kampanyası!

İLERİ ISINMA TEKNOLOJİSİ

Üründe, Yüksek kalitede yoğurt/kefir yapımı için farklı kaplarda veya miktarlarda bile homojen sıcaklık dağılımı sağlanır. Öte yandan yüksek kapasite ısıtma sistemi ile soğuk sütü ocakta ısıtmanıza gerek kalmadan ürün üzerinde mayalama sıcaklığına kadar otomatik ısıtarak kullanım kolaylığıda sunmaktadır. Ayrıca, Hassas sıcaklık kontrolü sayesinde mayalanacak süt ideal sıcaklığa geldiğinde otomatik olarak haber verir. Doğru süre ve sıcaklıkla mayalama yapılmasınıda sağlamaktadır. Ürünün kapasitesi 7x250 ml cam kapları ile farklı ihtiyaçlara ve yaşam stillerine uygun kapasitede yoğurt yapımına imkan sunar.

ÜRÜNÜN FİYATI

YM 3200 I Tadı Var® Probiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi Fiyatı.

4.799 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 4.299 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 08 Kasım 2023 tarihinde saat 18.02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.49 Türk Lirası, Euro 30.48 Türk Lirası, altının gramı ise 1.796 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik'ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik Termosifonlarda 500 Türk Lirası indirim fırsatı!


Geri Dön