27 / 04 / 2024

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Otomatik Kapı Açma Özelliğine Sahip 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyuyor.



5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Bulaşık makinesi ev hanımlarını büyük zahmetten kurtarıyor. Ergonomik tasarımı ve sahip olduğu programlar sayesinde 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi bulaşıkları tertemiz yapıyor.

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi,Otomatik Kapı Açma özelliği sayesinde program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışının kullanımıyla ekstra enerji harcamadan performansını üst seviyeye çıkarır.

Otomatik Kapı Açma özelliği program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki havanın kullanımı ile ekstra enerji sağlamadan kurutma performansını üst seviyeye çıkarıyor.

Buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle HijyenMax özelligi virüs ve bakterilerin* %99,99'unu öldürür,bulasıkların her noktasında hijyen saglayarak kullanımı her yemek yeme aşamasını güvenli hale getirir. 
164 dakika süreli Yoğun 70°C / Süper 70°C programının HijyenMax fonksiyonu ile çalıştırılması koşulunda; bakterilerin ve virüslerinin %99,99’u ölür.

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nin sahip olduğu ekstra kurutma özelliği programın sonunda gerçekleşerek buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarının küçülmesine  ve yok olmasına neden olur. Bu sayede daha parlak cam ve porselenlere sahip olabilirsiniz.

DeepClean teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı ortaya koyar. Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişiler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama gerçekleşmiş olur.

Peki söz konusu bulaşık makinelerinin teknik özellikleri ve indirimi fiyatları nedir? 
 


Geri Dön