27 / 04 / 2024

LG Çamaşır Yıkamalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

 LG Çamaşır Yıkamalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem çamaşır makinesi hemde kurutma makinesi arayışında olanlar için LG markası ikisini bir araya getirerek çamaşır yıkamalı kurutma makinesini tasarladı. 10 kilogram yıkama,7 kilogram kurutma kapasitesine sahip makine yıkadıktan hemen sonra kurutmaya başlıyor.



 LG Çamaşır Yıkamalı Kurutma Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi
Yıkama ve kurutma işlemlerinin bir arada yapılmasını sağlayan LG F4V5RGP0W modeli ile günlük hayatta büyük bir kolaylıklar sağlar. Yıkama işlemi bittikten sonra makine değiştirmeden çamaşırları kurutmanızı sağlayan ürün, pratikliği ile çokça tercih edilen ürün olmayı başarıyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Buhar teknolojisi içermesi sayesinde daha hijyenik koşullarda yıkanması gereken çamaşırların üzerindeki alerjenleri yüksek oranlarda yok ederek tertemiz çamaşırlar ortaya koyar. 
  • LG F4V5RGP0W yıkama ve kurutma makinesinde pamuklu, pamuklu+, karışık, ütü istemeyen, sessiz yıkama, anti alerjik, bebek buhar bakımı, hassas, elde yıkama/yünlü, hızlı, sadece kurutma, yıkama+kurutma, kazan temizleme ve durulama+sıkma olmak üzere toplam 14 farklı program yer alır.
  • Karışık, sentetik ve pamuklu çamaşırlarınızı aynı anda yıkamanızı sağlayan bir programa sahiptir. Ütü istemeyen, yıkadıktan sonra ütülemeden dolaba kaldıracağınız çamaşırlar için gerekli programdır. 
  • Sadece kurutma, yıkama yapmadan çamaşırlarınızı kurutur. Yıkama+kurutma ise hem yıkama hem de kurutma işlemini aynı anda yapmanıza olanak tanır.
  • Kazan temizleme, belirli aralıklar ile çalıştırılması önerilen ve makinenin bakımını yapan diğer özel programlardan biridir. LG F4V5RGP0W modeli ile her türden çamaşırınızı rahatlıkla yıkatabilir ve kurutabilirsiniz.
  • LG F4V5RGP0W modelinde Normal, Hafif Nemli, Düşük Sıcaklık ve Normal Eco olmak üzere toplam 4 farklı kurutma fonksiyonu yer alır. 

Peki ürünün dikkat çeken diğer özellikleri ve indirimli fiyatı ne?
 


Geri Dön