29 / 04 / 2024

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Bosch indirimli kurutma makinesi kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.Peki ek fonksiyonlar neler?



 Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi
Yıkanan çamaşırların balkonda askıya asarak kurumasını beklemek saatler alır. Ayrıca kuruduğunu zannetimiz kıyafler nemli kalabilir. Buda kıyafetin kötü kokmasına neden olur. İşte kıyafetin saatler değil dakikalar içinde kurumasını,nemden arınmasını sağlayacak teknolojiye sahip Bosch kurutma makinesi. Üstelik indirimli fiyatıyla..

OTOMATİK ALGILAMA TEKNOLOJİSİ

Kurutma makinenize ya da kurutmalı çamaşır makinenize on kiloya kadar çamaşırı yerleştirerek AutoDry sayesinde tam istediğiniz derecede kurutmanız mümkündür. İster ütülemeye yetecek kadar kuru ister katlayıp kaldırmak üzere ekstra kuru farketmez. Seçeceğiniz derece sizin ihtiyacınıza göre cevap verir. Kurutma makinesi sahip olduğu sensörleriyle ısı ve nemi sürekli ölçerek çamaşırlarınızı yüksek sıcaklıktan ve aşırı kurumadan korur. 

SESSİZ VE DAYANIKLI TASARIM

Kurutma makinesi içinde geliştirilen AntiVibration teknolojisi yan duvar tasarımı göze çarptığı gibi aynı zamanda titreşimi minumuma indirir.Cihaz sıkma programını gerçekleştirirkn sessiz bir çalışma ortaya koyar.

KUMAŞ DOSTU KURUMA

Cihazda yer alan diğer kurtma sistemi hassas kurutma, her yönden ılık hava vererek çamaşırlarınızı özenle kurutur. Bu sistem tamburdaki hafif kavisli kanatlarla desteklenir, böylece çamaşırlarınız zeminde yayılı kalmaz ve birbirine kırışmaz. Çamaşırlarınız makinenizden kuru, kırışıklık olmadan ve yumuşacık bir vaziyette çıkar.
Süper Kısa 40'özelliği ise 40 dakika içinde hızlı kuruma, az miktarda sentetik elyaf ve ince kumaşlar için uygundur.

Peki kurutma makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön