27 / 04 / 2024

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Hoover çamaşır kurutma makinesi genellike bir yıkama makinesi ile kullanılır ve çamaşırları hava-ısı yoluyla kurutur. Cihaza gelişen teknolojiisyle birlikte uzaktan wifi özelliği ile bağlanılarak kurutma makinesi incelemesi yapılır ve cihaz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olunur. 

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Çamaşır kurutma makinesi, çamaşırların yıkanmasından sonra kurtulmasını sağlamak için kullanılan bir ev aleti olarak ev hanımlarına kullanım kolaylığı sunuyor. Kurutma makinesinde yer alan iç hava kanalları sayesinde hava, çamaşırların içine dağılarak kurutma işlemi gerçekleşmiş oluyor. 

Kurutma makinesi, çamaşırların kurumasını hızlandırmak için genellikle çamaşır makinesi ile birlikte kullanılıyor.Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makinesi özellikleri özellikleri dikkate alındığında yoğuşturmalı kurutma teknolojisine sahip olduğu görülüyor.Hoover kurutma makinesi 10 kg kurutma kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırın kurumasını sağlıyor.

Cihazda aynı zamanda kurutma işlemi sırasında kırışık önleme özelliği devreye giriyor. Böylece ütüleme bakımından zaman ve enerjiden tasarruf edilmiş olunuyor. Hoover kurutma makinesinde nem sensörü bulunuyor.Bu sensör çamaşırın kuru olup olmadığını anlayan bir sensör olarak karşımıza çıkıyor. Bu sensörler sayesinde makine yeterli kurutmayı yaptığında kurutma işlemini sonlandırıyor. 

Peki Hoover kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?


Geri Dön