03 / 05 / 2024

Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Kurutma Makinesi 10 kilogram çamaşırı tek seferde ısı pompasıyla kurutma özelliğine sahiptir. Çamaşırları 15 farklı kurutma programı ile kurutur. Peki Hoover kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?



Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
İklim şartlarından doğan olumsuz hava koşulları çamaşırların kurumasını geciktiriyor. Saatler alan kuruma işlevi bir zahmet haline dönüşüyor. Hoover çamaşır kurutma makinesi 10 kilogram kapasitesiyle ve 15 farklı kurutma programı ile evlerde yerini alıyor.

KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Hoover kurutma makinesi tek seferde maksimum 10 kg kurutma kapasitesine sahiptir. Bu sayede tek seferde fazla çamaşırın kurutulması mümkün hale gelir. Böylece enerji tasarruflu bir kullanım gerçekleşiyor. 
  • Hoover çamaşır kurutma makinesi boyutu, 850 mm yüksekliğe, 600 mm genişliğe, 600 mm derinliğe ve 42 kg ağırlığa sahiptir. Kurutma makinesi modeli ısı pompalı şekilde kurutma işlemi gerçekleştirir. 
  • Çamaşır kurutma makinesinin yıllık enerji tüketimi 284 kWh olarak biliniyor. Makine modelinin çalışma sırasında sergilediği maksimum ses gürültü seviyesi 66 dB oluyor. Bu ses seviyesi sayesinde sessiz bir kullanım sağlanmış oluyor. 
  • Hoover NDPEH10A2TCBEXSS kurutma makinesi toplamda 15 farklı kurutma programına sahiptir. Bu programlar üzerinden kumaş türüne göre bir tercih yapılıyor.
  • Çoklu program donanımı sayesinde geniş bir kullanım ihtiyacına yanıt veriyor. 
  • Hoover marka çamaşır kurutma makinesinin tambur hacmi 125 litre biliniyor. Çamaşır kurutma makinesi modeli ön yüzeyinde kontrol paneli yer alıyor. Bu kontrol paneli üzerinden kumaş türüne göre bir düzenleme gerçekleşiyor.
  • Kontrol paneli üzerinde LED gösterge ekranı bulunuyor. Bu ekran üzerinden program bitimine kalan süre takip edilebiliyor. Hoover çamaşır kurutma makinesi mobil uygulama üzerinden anlık olarak kontrol edilebiliyor. 

Peki Hoover kurutma makinesi ne kadara satılıyor?


Geri Dön