05 / 05 / 2024

Arçelik 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Yıkanan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Arçelik kurutma makinesi, iç hacim kapasitesi ve çalışma mod  seçenekleri ile pratik kullanım sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf ettiriyor. Kurutma makinesi kırışık önleme programı nedir? İşte detaylar..



Arçelik 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırların kuruması hava şartlarından dolayı saatleri alabiliyor. Bu durumda yıkanan çamaşırlar ev ortamında kurutulmaya çalışılıyor. Ancak buda evin hava kalitesini düşürüyor ve küflenmelere yol açıyor. İşte bu zor durumda çamaşır kurutma makinesi ciddi anlamda bir ihtiyaç haline geliyor.

KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Arçelik çamaşır kurutma makinesi makinesi, tek seferde maksimum 9 kg kurutma kapasitesine sahiptir. Bu geniş iç hacmi sayesinde ferah bir kullanım alanı sunar.
  • Arçelik 900 KM 9 kg çamaşır kurutma makinesi özellikleri arasında çocuk kilidi emniyeti yer alıyor. Çocuk kilidi aktifleştirilerek çalışma sırasında kapağın açılması engelleniyor. Böylece güvenlikli bir kullanım alanı elde edilmiş oluyor. 
  • 15 farklı kurutma programına sahip makine, kumaş türlerine özel bir işlem sunuyor. Standart pamuklu kurutma programı süresi 209 dakika oluyor. Bu süre, hemen her kumaş türü için kullanım uygunluğu sergiliyor. 
  • Çamaşır kurutma makinesinin modları arasında hızlı kurutma modu yer bulunur. Bu özelliği sayesinde kısa sürede optimum seviyede kurutma işlemi elde edilir.
  • Çamaşır kurutma makinesi modelinde kırışıklık önleme, zaman erteleme ve program sonu uyarısı yer alır. Kırışıklık önleme özelliği sayesinde bazı kumaşların ütülenmesine gerek kalmaz. Böylece pratik sonuçlar elde edilir. 
  • Zaman erteleme programı sayesinde belirlenen program, istenilen zamanda otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Böylece planlı bir temizlik süreci kazanılıyor. 


Peki Arçelik çamaşır kurutma makinesi teknik özellikleri neler?


Geri Dön