03 / 05 / 2024

Hoover 10 kg Wifi Isı Pompalı Kurutma Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover 10 kg Wifi Isı Pompalı Kurutma Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi,10 kg kurutma kapasitesi,özel bakım programları ve uzaktan kontrol edilebilir olması ile ilgileri üzerine çekiyor.



 Hoover 10 kg Wifi Isı Pompalı Kurutma Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Yıkanan çamaşırların hemen kurumasını ve kıyafetlerin zarar görmemesini isteyenler için Hoover kurutma makinesi ihtiyaca göre etkili kurutma performansı ortaya koyuyor.

KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Çevre dostu bir kurutma olanağı sunan kurutma makinesinin toplam kapasitesi 10 kilogram olarak biliniyor. 
  • İhtiyaçlarınıza ve kumaş türüne bağlı olarak kurutma programları ayarlanabilir, zamandan ve elektrikten tasarruf edilebilir. Özel bakım programları yer alan kurutma makinesi kıyafetlerin ilk günkü kalitede görünmesini sağlar.
  • Cihazda,fitness bakım, pamuklu bakım, extra bakım ve hassas ve taze bakım gibi bakım ayarlamaları bulunur. Ayrıca evden uzaktayken ya da farklı bir odadayken de akıllı cihazlarınız üzerinden hOn’u uygulamasını cihazınıza yüklediğinizde istediğiniz yerden makinenin kontrolünü yapabilirsiniz.
  • H-DRY 500 sınıfında bulunan kurutma makinesi çevreye verilen olumsuz etkinin 30 kat kadar azaltılmış hali ile çalışma gösterir. Bununla birlikte GWP küresel ısınma kapsamında oluşan etki oranı ise 3,4’e kadar düşerek enerjiden tasarruf sağlar. 
  • Ayrıca 4 farklı kurutma derecesi alternatifi sunulması da kolay ve portatif bir kullanım ortaya koyar. Cihazda,askı kuruluğu, ütü kuruluğu, ekstra kuru ve dolap kuruluğu olarak farklı kurutma dereceleri bulunur.
  • Farklı kumaş türlerine ve özel kurutma derecelerine dikkat edilerek Hoover NDEH 10A2TSBE-17 teknolojisi profesyonel bir kurutma süreci sağlar. Vaktiniz olmayan dönemlerde de hızlı bir kurutma programı ayarlayarak kısa sürede istediğiniz kurutma ayarında temiz giysilerinizi alıp kullanabilirsiniz. 

Peki kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? 


Geri Dön