29 / 04 / 2024

Bosch 9 kg 1400 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 9 kg 1400 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Çamaşır makinesi 9 kilogramlık kapasitesi ve 1400 devir sıkma özelliği ile karşımıza çıkıyor.Leke çıkarma opsiyonu ve otomatik su tasarım sistemi ile Bosch çamaşır makinesi dikkatleri üzerine çekiyor. 



Bosch 9 kg 1400 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Çamaşır makineleri gelişen teknolojiye ayak uydurmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Bosch çamaşır makinesi 4 farklı zorlu lekenin çıkarılmasını sağlayan,bakterin çoğunluğunu öldüren yıkama sistemine sahiptir. 

Leke Çıkarma Opsiyonu: Doğru leke için doğru yıkama

Otomatik leke çıkarma özelliğine sahip Bosch çamaşır makineleri, herhangi bir ön işlem yapmanıza gerek kalmadan en sık rastlanan 4 farklı lekenin kolayca yok edilmesini sağlar: Kan, çay, kozmetik ve yağ lekelerini özel programı sayesinde çıkarır. 

Sessizlik ve uzun ömür garantili motor

Bosch’un EcoSilence Drive'ı özelliği makinenin çok sessiz çalışmasını sağlar. Fırçasız, enerji tasarruflu motoru hem sessiz çalışır, hem olağanüstü uzun ömürlüdür, hem de 10 yıl parça garantisi sunmaktadır.

Yaygın mikropların %99,99'unu öldürür

Allergy Plus programı, bebeğinizin cildi veya alerjik ciltler için, hassas yıkamayla optimum hijyen ortaya koyar. Yıkama sırasında ısıyı sabit tutarak, yıkanan kumaşların çok daha hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar 

Çok daha kısa sürede kusursuz sonuçlar

SpeedPerfect özelliğine sahip çamaşır makineleri temizlikten ödün vermeden yıkama süresini %65'e kadar kısaltır. SpeedPerfect, çoğu programla, tüm yükleme miktarı ve kumaş türleriyle karma şekilde kullanılmasını sağlar.

En hassas çamaşırlarınız için etkili ve nazik yıkama

Eşsiz, patentli Vario Drum sistemi suyu eşit dağıtarak giysilerinizin kırışmasını ve esnemesini önler. Damla şeklindeki asimetrik kanatları, çamaşırları nazikçe merkeze doğru çevirir. Böylece, en kirli giysiler bile zarar görmeden derinlemesine temizlenmiş olur.

Peki Bosch çamaşır makinesinde yeniden yükleme özelliği var mı?
 


Geri Dön