01 / 05 / 2024

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel ısı pompalı kurutma makinesi 9 kilogramlık kurutma kapasitesi,kırışık önleme ve narin kurutma fonksiyon özelliği ile karşımıza çıkıyor. Peki Vestel kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?



Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Vestel kurutma makineleri kuurması gereken çamaşırları kısa sürede ve etkili biçimde kuurtur. Isı pompalı kuurtma makinesi sahip olduğu bir çok teknolojik yenilik ile çamaşır kurutma işlevini pratik hale getirir.

Otomatik Kırışıklık Önleme Fonksiyonu 

Vestel kurutma makinelerinin otomatik kırışıklık önleme fonksiyonu ve hassas kurutma özelliği vardır bu özellikler; iki yönlü tambur hareketi ve akıllı nem sensörü sayesinde çamaşırlarınıza özenli bir kurutma işlemi uygular.

Havalandırma

Yalnızca kurutma yapmanızı değil, aynı zamanda çamaşırlarınızı havalandırmanızada yardımcı olan kurutma makineleri, bunun için havalandırma programını geliştiriyor. Kıyafetlerinize gün içinde sinen yemek, sigara, is ya da dolap kokuları gibi pek çok istenmeyen koku üzerinde etkili olan bu program ile hızlıca havalanmış çamaşırlara kavuşmanız mümkün hale gelir. 

Özel Karıştırıcı Tasarım

Vestel çamaşır kurutma makineleri özel karıştırıcılar, yumuşak geçişli özel tasarımı ve hacimli formu sayesinde kat izi yapmadan çamaşırların öne doğru itilerek dönmesini sağlamaktadır.Böylece çamaşırlar önde bulunan nem sensörüne doğru katlanmadan ulaşarak özenli bir şekilde kurutulmasına yardım eder.

Çift Filtre Tasarımı

Çamaşır kurutma makinelerinde bulunan çift filtre tasarımı, çamaşırlarınızın çok daha temiz ve hijyenik bir şekilde kurumasını sağlar. Bunun için çift katmanlı filtre kullanmayı tercih geliştiren Vestel, tek noktadan erişim sağlanabilen ergonomik bir tasarıma sahiptir. Böylelikle  daha kolay ve hızlı lif temizliği sağlayan bu özellik, kurutma makinenizin temizliğini kolayca yapmanızı sağlar. 

Peki Vestel çamaşır kurutma makinesi ne kadara satılıyor?


Geri Dön