30 / 04 / 2024

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Çok Amaçlı Pişirici,6 litrelik kapasitesi ve 14 fonksiyonlu pişirme programları sayesinde yüksek performans sergileyerek yemek pişirme süresini kısaltır.Peki çok yönlü kullanım avantajı sunan çok amaçlı pişiricinin diğer özellikleri neler?



Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler ve ya misafirim hiç eksik olmuyor diyenler için Arzum pratik basınçlı pişirici ile karşımıza çıkıyor. Çok yönlü kullanım imkanı sunan ürün 14 farklı pişirme fonksiyonu sayesinde çeşitli yemekler yapılmasını sağlıyor.

Çok Yönlü Kullanım

  • Ürün basınçlı pişirme özelliği sayesinde uygun sıcaklıkta pişirme sağlayarak düdüklü tencere görevi üstlenmektedir. Bu özellik kullanılmadığı zaman cam kapak tercih edilmektedir. 
  • Kapağın cam yüzeye sahip olması yemekler pişerken takip sürecini kolaylaştırır. Zaman ve ısı ayarı seçenekleri sayesinde besin türüne göre kolaylıkla seçim yapılabilir. 
  • Çok amaçlı pişiricide tencere yemeğinden baklagillere buharda pişirmeden kek ve yoğurt yapmaya kadar 14 farklı pişirme özelliği yer alır.

Şık Tasarım

  • Siyah rengi ve ideal boyutu sayesinde mutfaklarda modern görünüm oluşturur. LCD ekran üzerinden hem program seçimi yapılabilmekte hem de yemeklerin pişme süresi takip edilebilmektedir.
  • Tencere üzerinde bulunan düğmeler kullanım kolaylığını arttırmaktadır. İki yanda bulunan tutma sapları kolay kavranabilir yapısı ile güvenli kullanım ortaya koyar.

Dayanıklı Form

  • Alüminyum malzemeden üretilen ürün paslanmaya karşı dayanıklı tasarıma sahiptir. Yapışmaz iç haznesi sayesinde pratik bir şekilde temizlenir ayrıca pişirme teli yanmaya karşı dayanıklıdır. 

14 Farklı Fonksiyon

  • Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici sayesinde  tencere yemeklerinden pilava, baklagillerden tandıra, yoğurttan keke birçok tarifi kolaylıkla hazırlamak mümkündür.

Peki Arzum çok amaçlı pişirici kaç litrelik pişirme kapasitesine sahiptir?


Geri Dön