30 / 04 / 2024

Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Arçelik,6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesinde geçerli cebinize iyi gelecek indirim kampanyası başlattı.İşte detaylar..



 Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi ise Şubat ayı sonuna kadardır.Arçelik Pazarlama A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve ya sonlandırma hakkını saklı tutar.

4 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Son teknoloji ile geliştirilen model, yüksek kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı sunar.Özel fonksiyonları ile dikkat çeken bulaşık makinesi, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap veren yıkama programları ile bulaşıkları tertemiz bakteriden arınmış bir şekilde ortaya koyar.
  • Mutfakta elde yıkamaya son veren Arçelik 6144 bulaşık makinesi, deterjan ve su israfını önleyerek zorlu bulaşıkları bile kolay şekilde tertemiz şekilde size sunar. 4 farklı program ile yıkama sağlayan model, bulaşıklarınızı ideal sıcaklıklarda temizleyerek su lekesi oluşumunu engeller. 
  • Modelin yoğun 70 °C program ile yıkanması sayesinde çıkarılması güç leke ve kirlerden kolay şekilde kurtulabilirsiniz. Zorlu leke ve yağları yüksek sıcaklık ile çözen program, her açıdan etkin bir temizlik sağlar.
  • Teknoloji ile donatılan bulaşık makinesi  bardak koruma sistemi, hijyen fonksiyonu, parlaklık ve kurutma fonksiyonu, yarım yük yıkama özelliği, zaman erteleme ayarı gibi birçok farklı özellik ile sizi buluşturur. 
  • Cihazın sahip olduğu bardak koruma sistemi, çizilme ve matlaşmaya karşı eşyalarınızı korur. Şebeke suyunun sertliğini algılayan bulaşık makinesi, suyun iyon ve kireç seviyesini uygun düzeye otomatik olarak getirerek cam eşyalarınızın aşınmasının önüne geçer.
  • Arçelik 6144 bulaşık makinesi özellikleri arasında ekstra parlaklık ve kurutma fonksiyonu bulunur. Yıkama programının sonunda devreye giren ekstra kurutma fonksiyonu buhar uygulaması gerçekleştirerek bulaşıkların üzerinde leke bırakmaz.

Peki bulaşık makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön