29 / 04 / 2024

Arçelik Çamaşır Makineleri'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çamaşır Makineleri'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Arçelik'ten kaçırılmayacak fırsat! Arçelik seçili çamaşır makinelerinde geçerli indirim kampanyasının tüketicisinin beğenisine sundu.



Arçelik Çamaşır Makineleri nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken geçerlilik süresi Şubat ayı sonuna kadardır.Kampanya Kampanya 10 yıl motor garantisi ProSmart Inverter Motorlu Çamaşır Makinelerinde geçerlidir. Aynı zamanda kampanya Oliz'e özeldir.

ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Arçelik 9120 M çamaşır makinesinde AR teknolojisine yer veriliyor. AR teknolojisi sayesinde kullanıcılar Arçelik 9120 M çamaşır makinesini yerleştirecekleri yerde nasıl duracağını satın alma aşaması öncesinde görebilme imkanını elde ediyor. 
  • Çamaşır makinesinin yüksek bir yıkama kapasitesine sahip olduğu ifade ediliyor.Cihazın içerisinde aynı anda 9 kg çamaşır yıkanabiliyor. Yıkama kapasitesinin 9 kg olması sayesinde makinede battaniye de yıkanabiliyor. 
  • Cihazın stain pro özelliğine sahip olduğu görünüyor. Stain pro özelliği üç farklı kir seçeneği sayesinde Arçelik 9120 M çamaşır makinesinin içerisinde yer alan çamaşırı pratik bir şekilde yıkayabiliyor. 
  • Çamaşır makinesinin kir seviyeleri açık, orta ve ağır olarak ifade ediliyor. Kullanıcılar çamaşır üzerindeki kir durumuna göre birini ayarlayarak yıkama işlemini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. 
  • Aynı zamanda stain pro özelliği 24 farklı lekeyi çıkarmaya yönelik geliştiriliyor. Bu sayede Arçelik 9120 M çamaşır makinesi en zorlu leklerin bile üstesinden gelebiliyor. Stain pro özelliği çamaşırları yüksek sıcaklıkta yıkıyor. 
  • Motor teknolojisi olarak ise  proSmart inverter motor teknolojisi kullanılır. ProSmart inverter motor teknolojisinde fırça yerine mıknatısa yer verilir. Bu sayede Arçelik 9120 M çamaşır makinesinde çamaşır yıkanırken herhangi bir sürtünme meydana gelmez ve çamaşırlar yıpranmaz.

Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler ?
 


Geri Dön