27 / 04 / 2024

Arçelik çamaşır makinelerinde indirim! Son gün 28 Şubat!

Arçelik çamaşır makinelerinde indirim! Son gün 28 Şubat!

Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında olan Arçelik, çamaşır makinelerinde indirim başlattı. 28 şubat tarihine kadar geçerli olacak olan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın. Detaylar haberimizde...



Geçtiğimiz sene salgının yayılmasıyla birlikte evlerde daha fazla vakit geçirmeye ve evlerimizi güzelleştirmeye başladık. Tüketiciler, kendi yaşam alanlarını düzenlemek için beyaz eşya pazarında patlama yaratıyor. Arçelik, evini düzenlemek isteyenler için beyaz eşya arayışında bulununlara özel indirim kampanyası başlattı.

Arçelik çamaşır makinelerinde indirim! Son gün 28 Şubat!

Beyaz eşya sektöründe önemli bir pazar payına sahip olan Arçelik, şubat ayına özel düzenlediği kampanya ile satışlarını artırmayı amaçlıyor.

Ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanmadan kaynaklı beyaz eşya sektöründe alım gücünün düşmesi ile oluşan sorunu çeşitli kampanyalarla çözmek isteyen Arçelik, şubat ayı süresince çamaşır makinelerinde indirim kampanyası başlattı. Arçelik çamaşır makinelerinde uyguladığı bu indirim ile tüketicilerinin yüzünü güldürmeyi başarıdı. 

Peki Arçelik, hangi model çamaşır makinelerinde ne kadar indirim uyguladığı modellerin özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

 


Geri Dön