01 / 05 / 2024

Profilo 186 x 75 cm Üstten Donduruculu Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo 186 x 75 cm Üstten Donduruculu Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı,geniş iç hacmi,çeşitli soğutma ve dondurma fonksiyonları ile ilgileri üzerine çekiyor. Peki ExtraFresh teknolojisi nedir?



Profilo 186 x 75 cm Üstten Donduruculu Buzdolabı nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Buzdolabını yenilemek isteyenler için Profilo üstten donduruculu buzdolabı sahip olduğu teknik özellikleri ve farklı fonksiyonları ile geniş ailelerin kullanımı için idealdir.

EXTRA FRESH TEKNOLOJİSİ

Yiyeceklerin uzun süre taze kalması her zaman önemlidir. Pratik bir şekilde ayarlanabilen nem kontrol mekanizmasıyla ExtraFresh çekmecesi sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze tutar, böylece yiyeceklerinizi besin değerleri ve vitaminlerini korunmuş olur.

LED AYDINLATMASI

Kış aylarında tüketebilmek için domates, taze fasulye, çilek gibi mevsimlik yiyecekleri poşetleyip derin dondurucu bölmesine koyarız.Ancak tıka basa doldurulan derin dondurcuda ürün paketlerini görmek zordur. Dondurucunuzun içini eşit şekilde aydınlatan Profilo buzdolabı derin dondurucu kısmındaki Led Aydınlatması özelliği karanlıkta bile aradığınızı bulmanızı sağlar.

AYARLANABİLİR CAM RAF SİSTEMİ

Kalabalık aileler, soğutucu ve dondurucu bölmelere sıklıkla yeni ürünler ekledikleri için buzdolaplarında daha fazla esnekliğe ihtiyaç duyulur. Böylece buzdolabının sahip olduğu raflar kolay hareket ettirilebilir özellikte olması oldukça önemlidir. Ayarlanabilir Cam Raf Sistemi sayeeinde daha geniş veya daha kısa boyutlu yiyeceklerin sığması için rafları istediğiniz yükseklikte yerleştirmeniz kolaydır.

NO FROST TEKNOLOJİSİ

Profilo Buzdolabı'nda No Frost dondurma teknolojisi bulunuyor. Bu teknolojisi sayesinde soğuk hava üfleme tekniği ile dondurma işlemi uygulanıyor. Üfleme özelliği ile koku oluşumu engelleniyor. Aynı zamanda donanımı sayesinde tüm yiyeceklerin eşit bir şekilde dondurulması mümkün hale geliyor.

Peki Profilo buzdolabının sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön