02 / 05 / 2024

Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilme tasarımına sahip Profilo derin dondurucu, istediğiniz zaman taze gıdı tüketme imkanını elde etmenize yardımcı olur. 



Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Toplam 7 ayrı çekmecesiyle farklı ürün gruplarının ayrı ayrı depolanabildiği Profilo markalı bu derin dondurucu sayesinde yiyeceklerinizi aylarca muhafaza edebilirsiniz. Sahip olduğu hava akışı teknolojisiyle dolap içindeki gıdaların taze kalması sağlanır.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Profilo markasının DF1136WEVV derin dondurucusu, 249 lt’lik konforlu bir saklama alanına sahiptir. Et, balık, tavuk, yeşillik, sebze, meyve ve daha pek çok yiyeceği rahatlıkla sığdırabilmenize ve aylar boyunca muhafaza edebilmenize imkan sunar.
  • Hem derinlik hem de genişlik açısından avantajlı bir saklama alanı sağlayan yedi çekmece sayesinde düzenli bir görünüm elde etmeniz de mümkün hale gelir.
  • Üründe gelişmiş bir LED panel bulunur.Bu panel sayesinde derin dondurucunuzun içerisindeki anlık ısı seviyesini tek bir bakışta görmeniz mümkün olur.  
  • Profilo DF1136WEVV modelinde özel bir hava akışı teknolojisi bulunur. Bu hava akışı, derin dondurucunun her bir bölgesine düzenli aralıklarla eşit seviyede dağılarak içeride mevcut olan bütün yiyeceklerin tazeliğinin korunmasına ve koku oluşumunun önüne geçilmesine yardımcı olur.
  • Cihazın saklama alanını düzenlemenize yardımcı olan çekmeceleri arasında Big Box bölmesinin de olması büyük bir avantaj sunar. Diğer çekmecelere kıyasla daha geniş bir yapıya sahiptir. Bu nedenle yüksekliği fazla olan malzemelerinizi oldukça rahat bir biçimde yerleştirebilmenizi sağlar.

Peki indirimli ürün ne kadara satılıyor?
 


Geri Dön