28 / 04 / 2024

Altı Çekmeceli Bosch Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Altı Çekmeceli Bosch Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch dikey derin dondurucu 206 litrelik hacim kapasitesi ve 6  adet çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça depolama ve saklama olanağı sunuyor.FreshSense teknolojisi,BigBox bölmesi ve VarioZone özellikleri neler? 



Altı Çekmeceli Bosch Derin Dondurucu da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch GSV29VWE0N solo derin dondurucu 161×60×69 cm ebatlarıyla da ortalama buzdolabı ölçülerindedir ve 64 kg brüt ağırlıktadır.Peki BigBox bölmesinin özellikleri neler?
Buzdolabının yanında alternatif olarak yer alan derin dondurucu özellikle et,turfanda meyve ve sebzeyi saklayarak uzun süre kullanma olanağı sunmasıyla son derece pratik kullanımlı bir üründür. Derin dondurucu Geniş iç hacmi ve 15 kg dondurma kapasitesiyle evlerde yerini alıyor. 

DERİN DONDURUCU ÖZELLİKLERİ

  • Bosch GSV29VWE0N iç ve dış yüzeylerinde sıcaklığı sabit tutan sensörlere vardır. Böylelikle besinler tadı etkilenmeden uzun süre dayanabilir.24 saatte maksimum 15 kg dondurma kapasitesine sahip ürün 5 eşit ve 1 büyük bölmeden oluşur.
  • Ev tipi kullanıma yönelik tasarlanan derin dondurucu, FreshSense teknolojisi sayesinde besinlerin tadının bozulmadan kalmaması için elverişli ortam sağlar. Super Freeze özelliği; yeni eklenen yiyeceklerin, halihazırda donmuş olanların buzunu çözmesini engeller.
  • Ev için ideal 206 lt hacmi ve 6 çekmeceli yapısıyla gıdaları istediğiniz şekilde ayırabilir, VarioZone özelliğinden dolayı tüm bölümleri çıkararak maksimum alan yaratarak ürünler sığdırabilir.
  • Ortada yer alan BigBox çekmecesi ekstra alan sunar. Bosch derin dondurucuda ek olarak Cold Accumulator teknolojisi sayesinde elektrik kesintisi durumunda içindekiler 11 saate kadar dayanabilme özelliğine sahiptir.
  • Ayrıca otomatik dondurma fonksiyonu da yeterli ısıya ulaşıldığında normal çalışma şekline dönerek fazla enerji tüketimini engeller. Süper dondurma fonksiyonu tuşu devrede olduğunda yanar ve dolabın ön üst kısmındaki LED panel üzerinden ayarlaması yapılır.
  • Kapı açık kaldığında aktifleşen alarm sistemi gereksiz enerji harcanmasını önler. LowFrost olması da dolap içindeki buzlanmayı engeller. LED kontrol paneli üzerinden ısı ayarı kolaylıkla takip edilebilir. 
  • VarioZone özelliği çekmecelerin kolay çıkarılmasına imkân tanır. Cihazdaki tüm bölümler çıkarılarak hem doğrudan rafların üzerine hem de dolabın tabanına dizilebilir.

Peki Bosch dikey derin dondurucunun teknik ölçekleri ve BigBox bölmes neler?


Geri Dön