27 / 04 / 2024

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?



Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, kombi tipi ve geniş iç hacmi sayesinde 4 mevsim boyunca gıdaları muhafaza eder. Aynı zamanda cihazın sahip olduğu teknoloji sayesinde yiyecekler uzun süre tazeliğini koruyor. 

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı nda Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko buzdolabının fonksiyonel ve esnek kullanıma uygun tasarlanan içi, yiyeceklerinizin ve saklayacağınız kapların 532 litre iç hacmine göre yeniden şekillendirmenize yardımcı olur. Buzdolabında bulunan kahvaltılık çekmecesi kısa sürede tüketilecek et ve balıkları aynı zamanda kahvaltılık malzemelerin kısa sürede soğumasını sağlar. 

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda yer alan NeoFrost ikili NoFrost soğutma teknolojisi, buzdolabı içerisindeki nemi optimum seviyede tutar ve daha uzun süre tazelik sağlar. Bu teknoloji sayesinde soğutucu be dondurucu bölmede bulunan yiyeceklerin kokuları birbirine karışmamış oluyor. Birbirinden bağımsız soğutucu bölmeler sayesinde hızlı soğutma ve dondurma gerçekleşir. 

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda bulunan Mavi ışık teknolojisi, meyve sebzelerin tabiattaymış gibi muhafaza edilmesini sağlar. Mavi ışık gıdaların C vitamin miktarını ve doğal tazeliklerini uzun süre korumasına imkan tanır. EverFresh+ teknolojisi hassas bir nem kontrolü sağlarken, ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulmasını ve bayatlamasını geciktirir.

Peki Beko alttan donduruculu buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön