28 / 04 / 2024

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

Beko, kasım ayına özel küçük ev aletlerinde kampanya başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada TM 5046 CR Floral Tost Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...



Öncü beyaz eşya markası olan Beko, yine kasım ayına özel cazip bir kampanya fırsatı ile karşımıza çıkıyor. Seçili küçük ev aletlerinde kapmpanya fırsatı sunan Beko'da kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olup Oliz mobil uygulamasına özeldir. Bu kampanya, başka kampanyalar ile birleştirilemez ve stoklarla sınırlıdır. Ayrıca Oliz kullanıcıları her kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

Beko TM 5046 CR Floral Tost Makinesi'nin özellikleri şöye sıralandı; Ürünün güç kapasitesi 2400 W, Dilim Kapasitesi ise 6. Tost makiseinin pişirme yüzeyi
aşınmaya karşı 7 kata kadar daha dayanıklı Quantech plakaları bulunmakta. Sıcaklık ayarı ise 5, plaka kullanımı çift yönlü. Ürün aşınmaya karşı x7 kata kadar daha dayanıklı döküm yüzeyiyle çok uzun ömürlüdür.

PİŞİRME YÜZEYİ KAPASİTESİ

6 dilim kapasiteli geniş pişirici yüzeyiyle kalabalık aileler tercih edilen üründe, 180 derece açılma özelliği ile ızgara olarak kullanabilir. Üründe gizli yağ toplama haznesi ızgaradan çıkan yağlar yağ toplama haznesine akar. Böylece temizliği çok kolay olmaktadır. Sıcaklık ayarı, çıkarılabilir plakalarıda bulunan ürünün rengi Rose Golddur.Fakat farklı renk seçeneğide bulunmaktadır.

ÜRÜNÜN ÖLÇÜLERİ

Beko TM 5046 CR Floral Tost Makinesi'nde yağ toplama hazneside bulunmakta. Ürünün ağırlığı 5 kg, yüksekliği 13 cm, derinliği 33 cm. genişliği 39 cm'dir. Üründe çift yönlü açma/kapama düğmeside bulunmaktadır.

 Beko dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

ÜRÜNÜN FİYATI

TM 5046 CR Floral Tost Makinesi Fiyatı 3.699 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 3.399 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 05 Kasım 2023 tarihinde saat 16.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.38 Türk Lirası, Euro 30.48 Türk Lirası, altının gramı ise 1.816 Türk Lirası değerindedir.


Geri Dön