27 / 04 / 2024

Hyundai'den kasım ayına özel büyük indirim fırsatı! Hyundai hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası yapacak

Hyundai'den kasım ayına özel büyük indirim fırsatı! Hyundai hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası yapacak

Hyundai kasım ayı indirimleri ile araç sahibi olmak isteyenleri ilgilendirecek indirim fırsatlarını açıkladı. Hyundai sevilen modeli i20'de kasım ayına özel indirim fırsatı ile kampanyaya dahil edildi. İşte, Hyundai'den cazip kampanya fırsatı...



Hyundai'nin kasım ayına özel düzenlenen 'Süper Kasım' indirimlerinden sıfır araçlar da nasibini alıyor. Yeni araba alma hayali olanlara sevindirici haber Hyundai'den geldi. Kasım kampanyası ve detayları açıklandı.

Şık ve modern bir dış görünüme sahip olan i20, ön tamponun yeni şekli ve deseni, sportif radyatör ızgarası ile bir araya gelerek mükemmel bir görsellik oluşturmakta. Sportif unsurlarla zarif bir görünüm oluşturmak için geliştirilmiş olan bir başka kısımda arka tampon. Öte yandan yeniden tasarlanan bu arka tampona Z şeklindeki LED stop lambaları eşlik ediyor.

karar.com'da yer alan kampanya detaylarına göre; Hyundai Türkiye, böylesi eşsiz bir tasarıma sahip olan modeli i20'de kaçırılmayacak bir indirim yaparak müjdeli haberi verdi. Buna göre Otomotiv devi, kasım ayına özel inanılmaz bir ücret indirimine gittiğini açıkladı.

 Hyundai den kasım ayına özel büyük indirim fırsatı! Hyundai hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası yapacak

YÜZDE SIFIR FAİZ İMKANI

Hyundai Türkiye, kasım ayına özel i20 modeli için yaptığı indirim kampanyası ile dikkatleri üzerine çekerek, otomotiv devi büyük ilgi gören I20'nin rakamını 785.000 Türk Lirası'na kadar düşürdü. Ayrıca 125.000 Türk Lirası krediye 12 ay yüzde 0 faiz imlanı da da sunuyor.

HYUNDAİ MOTOR ÜRETİYOR MU?

Hyundai Assan, ülkemizde Hyundai Motor Company ve Kibar Holding ortaklığı ile yönetiliyor. Buna göre markanın Avrupa'daki kompakt otomobil üssü konumundaki Hyundai Assan, 2 bin 550 çalışanı ile maksimum olarak 230 bin adet i10, i20 ve BAYON modellerini üretiyor.

TAKSİCİLER NEDEN HYUNDAİ KULLANIYOR?

Hyundai'nin MPI motorları ülkemizde özellikle taksiciler tercih eder. Bunun sebebi de 1.4 litrelik atmosferik benzinli motor lpg ile çok az yakıt tüketmektedir. Bu nedenle de lpg uyumu da oldukça iyidir.

HYUNDAİ i i20 JAPON MU?

Hyundai i10 ve Hyundai i20 Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, ikonik modellerini ülkemizde üretiyor.

825 bin liraya otomobil sahibi olabilirsiniz! İşte kampanyanın detayları

Hyundai'nin yenilenen Ioniq 5 modeli ilk kez görüldü

 


Geri Dön