03 / 05 / 2024

Beko'dan kasım ayına özel indirim kampanyası başladı

Beko'dan kasım ayına özel indirim kampanyası başladı

Beko FitFry Ankastre Fırınlı seçili ankastre setlerde 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası başlattı. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulamaya devam ediyor. İşte uygulanan kampanya ve detayları...



Türkiye'nin en iyi beyaz eşya markalarından biri olan Beko'dan yine cazip bir kampanya fırsatı daha. Beko FitFry Ankastre Fırınlı seçili ankastre setlerde 3.000 TL indirim kampanyası uygulayacak. Bu kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. Bu kampanyadan 1 defa faydalanabilirler.

Beko'dan seçili ürünlerde yapılan bu kampanya kapsamında BDE 6072 S Duvar Tipi Davlumbaz'ın özellikleri şöyle sıralandı. Üründe ayarlanabilir led aydınlatma sarı-beyaz-gün ışığı renk seçenekleri, minimum ses seviyesi 38 dBA ve NTC & VOC Sensors özelliği de mevcut.

Üründe yüksek emiş gücüne sahip Beko davlumbazlar buhar ve yemek kokularının kolayca ortadan kaldırılmasını sağlamakta. 3 ana kademeye ek 1 ekstra yoğun çekiş fonksiyonu ile yoğun ve ağır kokularda yüksek performans elde ediliyor. Beko Davlumbazlar düşük ses seviyesi ile görevini sessizce yaparak konfor sağlamakta.

Beko dan kasım ayına özel indirim kampanyası başladı

MUTFAKLARDA TEMİZ HAVA

Ürünün hava temizleme fonksiyonu ile mutfaktaki havanın sürekli tazelenmesi için davlumbaz az seviyede çalışır ve ortamda bulunan sigara dumanı vb gibi kötü kokuları temizler. Hız 1 tuşuna 3 saniye basıldığında mod devreye girer ve saatte 10 dakika çalışır. Mod kapatılmadığı taktirde 24 saat boyunca bu döngü devam eder. Hava temizleme modu etkinken lamba tuşu hariç herhangi bir tuşa basıldığında iptal olur.

GENEL ÖZELLİKLER

BDE 6072 S Duvar Tipi Davlumbaz tipi, eğimli davlumbazlar şeklindedir. Ürünün rengi siyah, genişliği 60 cm, cam dekor rengi alt inox dekor 850 m³/h. Maksimum Çekiş Gücü 440 m³/h Enerji Sınıfı A++

ÜRÜNÜN ÖLÇÜLERİ

ABDE 6072 S Duvar Tipi Davlumbaz'ın ağırlığı 13 kg, Yüksekliği 113.8 cm, Genişliği 59.5 cm, Derinlik 41.9 cm

ÜRÜNÜN FİYATI

BDE 6072 S Duvar Tipi Davlumbaz Fiyatı 13.420 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 07 Kasım 2023 tarihinde saat 18.14'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.50 Türk Lirası, Euro 30.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1.796 Türk Lirası değerindedir.

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

Beko'dan kasım ayına özel 1.549 Türk Lirası değerinde Türk Kahvesi makinesi hediye!

Beko'dan tüm ankastre mikrodalgalarda 1.000 TL indirim fırsatı!


Geri Dön