28 / 04 / 2024

LG Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı'nda 16 bin TL indirim! Bu indirim fırsatı kaçmaz! İşte LG 12 Mart 2023 fiyat listesi

LG Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı'nda 16 bin TL indirim! Bu indirim fırsatı kaçmaz! İşte LG 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! LG GR-F802HLHU Wi-Fi Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı yüzde 66 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki LG buzdolabı Carrefoursada indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



 LG Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı nda 16 bin TL indirim! Bu indirim fırsatı kaçmaz! İşte LG 12 Mart 2023 fiyat listesi
LG GR F802HLHU no frost buzdolabı geniş alanı, ledaydınlatma sistemi, taşınabilir buz tepsisi, Smart Diagnosis™ isimli teknolojisi, nem kontrollü sebzeliğ gibi bir çok özelliği sayesinde merak konusu oluyor. 
Led aydınlatma sistemi sayesinde buzdolabının içini rahat bir şekilde görebilir, köşede kalan ürünleri bile kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

Ürünün üst tarafında dondurucu alt tarafında soğutucu olmak üzere toplam iki alan vardır. Raflarla birlikte kullanışlı bir kullanım alanı sunan bölümler, kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılar. No Frost olması sayesinde buzlanma gibi istenmeyen durumların yaşanmasının önüne geçer. İçerisindeki nem ve havayı otomatik olarak dengeleyen buzdolabı, gıdaların üzerinde buz ve çiy oluşumunu engelleyerek besinlerin değerini korur.

LG GR F802HLHU buzdolabı meyve ve sebzeleri taze tutmak için yeni nesil teknolojileri kullanır. Doğal Tazelik anlamına gelen Nature Fresh sistemi, hassas sıcaklık kontrolü sayesinde gıdaların doğal ortamındaymış gibi muhafaza edilmesini sağlayarak sürekli taze yemenize olanak sunar. 

DoorCooling⁺™ teknolojisi ise iç sıcaklığı daha kararlı hale getirerek geleneksel sistemlere göre daha hızlı bir soğutma işlevi gerçekleştirir. Aynı zamanda buzdolabının her bölgesinin aynı soğuklukta kalmasına olanak sunar. Fresh 0 Zone olarak isimlendirilen bölme ise zaman alıcı çözdürme problemlerini ortadan kaldırır. Donmuş gıdalarınızı pişirmeden önce bu alana koyarak daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülmeleri sağlanabilir.

Peki LG buzdolabında yer alan gelişmiş teknolojilerden Hygiene Fresh+ teknolojisi ve Multi Air Flow sistemi ne işe yarıyor?

 


Geri Dön