06 / 05 / 2024

Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Beko 11 Mart 2023 fiyat listesi

Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Beko 11 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar dikkat! Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimle satışa sunuldu. Peki Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Beko 11 Mart 2023 fiyat listesi
Kıyafetlerimin kurumasını saatlerce beklemek istemiyorum diyenler için Beko, ısı pompalı teknolojisine sahip kurutma makinesini tüketicisiyle buluşturuyor. Akıllı nem sensörüne sahip kurutma makinesi 15 ayrı programı ile kurutma işlemini kısa sürede gerçekleştiriyor. 

Kıyafetleri yıpratmadan ve tamamen nemden arındıran kurutma makinesi ev hanımlarının en çok tercih ettiği beyaz eşyalar arasında bulunuyor. Böylece askıda kıyafetlerin saatlerce bekleme devri son buluyor. Isı pompalı kurutma makinesi, özel bir sıcak hava pompası teknolojisine sahip yoğuşmalı kurutucu olarak işlev görüyor.

Klasik kondansatörlü kurutucuların aksine Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi'nde yer alan ısı pompalı kurutma özelliğinin  ısı enerjisi ortama boşaltılmaz, bunun yerine kurutma işlemi için saklanır. Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi'nde bulunan Aquawave teknolojisinin özel tambur deseni ile çamaşırlarınıza en hassas kurutma ortamı sağlanır.

Çamaşırlarınızı düşünen bu özellik sayesinde çamaşırlarınız ilk günkü gibi kalır. Akıllı Nem Sensörü; ıslak çamaşırlardaki nem seviyesini algılayarak, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplar ve otomatik olarak ayarlar. 

Peki Beko kurutma makinesinin teknik özellikleri ve programlar neler? Beko kurutma makinesi ne kadara satılıyor?


Geri Dön