02 / 05 / 2024

Beko Yoğurt ve Kefir Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Beko Yoğurt ve Kefir Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Hazır yoğurtlara güvenmeyip kendi yoğurdunu evde yapmak isteyenler, Beko YM 2200 I Yoğurt Chef Probiyotik Yoğurt ve Kefir Yoğurt Makinesi indirimde. İşte detaylar.



Beko Yoğurt ve Kefir Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 31 Mart tarihine kadardır. Kampanya yanlızca Oliz uygulaması için geçerlidir. 

Evde kendi yoğurdunu hızlı, kolay ve sağlıklı bir şekilde hazırlamak isteyen kullanıcılar elektrikli yoğurt yapma makinesi tercih eder.Beko YM 2200 I Yoğurt Chef Probiyotik Yoğurt  ve Kefir Yoğurt Makinesi, 4.2 kg ağırlığa, 16.5 cm yüksekliğe, 24 cm derinliğe ve 20 genişliğe sahip olmasıyla ihtiyacınıza göre cevap verir. Maya ve süt miktarı tercihe göre ayarlanarak yemek için ideal kıvam ayarlanabilir. Bazı modellerde hem sade hem de meyveli yoğurt yapma işlevi bulunur. 

Sütün mayalanmasıyla elde edilen yoğurt, sağlık için yararlı olmasının yanında lezzetiyle de vazgeçilmez besinlerdendir. Gelişen teknoloji ile birlikte vazgeçilmez küçük ev aletlerinden biri haline gelen yoğurt makinesi, yıllar boyunca ocak üzerinde klasik yöntemlerle mayalanan yoğurdu daha hızlı ve kolay şekilde mayalamayı sağlayan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. 

Marketlerde satılan yoğurtları tüketmek istemeyenler, evde kendi yoğurdunu hızlı ve pratik bir şekilde mayalamayı tercih edenler, bebeği olan anneler, çalışan ve vakti kısıtlı olanlar gibi birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılan yoğurt yapma makinesi çokça tercih edilmektedir. Yoğurt makinesi kullanımı oldukça kolaydır ve pratiktir.

Yoğurt yapma makinelerinin temel çalışma prensibi; içlerinde bulunan hazneye ılık süt ve maya karışımı eklendikten sonra ısı yoluyla kontrollü bir şekilde mayalama işlemi gerçekleştirilir. Makinenin üzerinde bulunan ve modele göre değişen ayar düğmeleriyle, istenen kıvamda yoğurtları  hazırlamak mümkündür.

Peki Beko yoğurt makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler?


Geri Dön