02 / 05 / 2024

Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Mart 2023 fiyat listesi

14 kişilik Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi, hijyenMax özelliği ve bardak koruma sistemi ile bulaşık yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki Beko bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Mart 2023 fiyat listesi
Beko bulaşık makinesinde gelişmiş teknolojisi sayesinde tek seferde 150 parça ürün yıkanır. Uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip bulaşık makinesi ev hanımlarına kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda yeni deneyimler de yaşatır. 

HijyenMax özelligi, yüksek sıcaklık etkisi ile oluşan buhar ve ekstra sıcak durulamayla virüs ve bakterilerin %99,99'unu öldürür ve bulasıkların her noktasında hijyen sağlar.Programın sonunda gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların üzerinde kalan su damlaları yok oluyor. Bu sayede daha parlak cam ve porselenlere sahip olursunuz.

Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi'nde bulunan DeepWash teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı oluşturuyor. Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişeler, kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar etkili bir yıkama sağlıyor.

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerIntense makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi ile erişilmesi güç noktalarda bile verimli temizlik performansı sergiliyor.HomeWhiz Teknolojisi ile evdeki akıllı beyaz eşyalarınızı Wi-Fi aracılığıyla internete erişebildiğiniz her yerden kontrol edebilirsiniz. Akıllı cep telefonu ile Homewhiz uygulamasını çalıştırmanız ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Peki Beko bulaşık makinesinde bulunan bardak koruma teknolojisi ne işe yarıyor? 


Geri Dön