29 / 04 / 2024

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Farklı kurutma programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli seçilebiliyor. Peki ProScent Teknolojisi ne işe yarıyor? 



Arçelik kurutma makinesi ısı pompalı teknolojisi ile kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Özel kurutma programları ile kumaş türüne uygun kurutma programı ayarlanabiliyor. Arçelik kurutma makinesinin sahip olduğu Otomatik Kırışık Önleme Fonksiyonu, kurutma işlemi bittikten sonra, makineden alınamayan çamaşırlara belirli aralıklarla otomatik olarak kırışık azaltma hareketinin yapılmasıdır. 

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesinin ömrünü uzatan pratik filtre kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşup temizliği kısa sürer. Filtre temizliği cihazınızın ömrünü uzatarak makinenin çalışma performansını arttırır. Arçelik kurutma makinesinde bulunan bu özel filtre sayesinde makineyi 6 ayda bir temizlemek yeterlidir.

 Ayrıca, dalga formu da çamaşırların daha özenle yıkanmasını sağlar. Özel tambur tüm giysiler için nazik kurutma koşulları sağlar ve böylece kıyafetlerin ömrünü uzatır. Arçelik kurutma makinesindeki akıllı nem sensörü çamaşırların kuruluk seviyesini algılayarak, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplar ve otomatik olarak ayarlar. Bu sayede az kapasiteli çamaşır kuruturken daha az enerji harcanmış olur. 

Peki ProScent Teknolojisi nasıl bir işlem görüyor? Arçelik kurutma makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön