28 / 04 / 2024

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 10 yıl motor garantisi ve 15 farklı yıkama programları ile çamaşırları yıkar.



Arçelik çamaşır makinesi 15 farklı programı ile her türli kıyafeti pratik bir şekilde yıkayabilir ve günlük ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılamanıza yardımcı olur. 10 yıl motor garantisi ile çamaşır makinesi üstün bir performans ortaya koyar.

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Fırça yerine mıknatıslar içeren ProSmart™ Inverter motor, çamaşır makinesinin enerji verimliliğini ve optimum hızlarda dönme kabiliyetini artırmaya yardımcı olur. Fırçasız tasarımı sayesinde sürtünme azalır ve makine çok sessiz çalışır. Aynı zamanda makine Yıkama esnasında ses seviyesi 53 dBa ve sıkma sırasında ses seviyesi 72 dBa olarak başırılı yıkama performansı sağlar. 

Arçelik çamaşır makinesinin sahip olduğu ana programlar pamuklular, sentetik ve yünlü olmak üzere toplam üç adet olarak karşımıza çıkıyor. Pamuklular programında çarşaf, nevresim, bornoz, iç çamaşırı ya da havlu gibi çamaşırları yıkamak için idealdir. Pamuklu programların çalışma süresi 4 saattir.

Sentetik programda ise tişörtlerinizi, sentetik karışımındaki kumaşları ya da formaların yıkanmasını sağlayabilirsiniz. Sentetik programı 2 saat 35 dakika sürer.Diğer bir program ise yünlü programdır, bu programda yünlü kıyafetler yıkanır. Pamuklular programı soğuk, 40 °C, 60 °C ve 90 °C sıcaklıklarında ayarlanabilir. Sentetikler ise soğuk, 40 ve 60 °C olmak üzere üç farklı sıcaklıkta yıkama işlemi gerçekleşir. 

Peki Arçelik çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? 

 


Geri Dön