30 / 06 / 2024

Beko Çift Kapılı Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Çift Kapılı Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için Beko No frost teknolojiye sahip çift kapılı tasarımıyla soğutucu ve dondurucu kısmı birbirinden ayrılıyor. Bölmelerde olan işlemler birbirini etkilemediği için olumsuzluklara karşı etkili performans elde ediliyor. 



Beko Çift Kapılı Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Bir ev hanımının buzdolabından beklentisi çok yüksektir. Bütçeye uygun olmasının yanı sıra çift kapılı olmasıda buzdolabı alma konusunda tercihlerden biridir. Bu sayade bir bölmede meydana gelene olumsuz durum diğer bölmedeki performansı etkilemiyor. 

BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Saklama, dondurma ve soğutma işlemlerini bir arada bulunduran Beko 970431 MB buzdolabı işlevsel bir performans ortaya koyar. 
  • Beko 970431 MB üstten dondurucu buzdolabı ile işlemler daha rahat bir şekilde yapılır. Solo kullanım tipli Beko 970431 MB buzdolabının ses seviyesi 39 dB olarak ölçülür. 
  • 39 dB ses seviyesi sayesinde sessiz bir şekilde çalışan buzdolabı gürültü kirliliğini en aza indirerek çevreye zarar vermez.
  • Beko 970431 MB çift kapılı üstten donduruculu buzdolabının toplam net hacmi 357 litre olarak bilinir.357 litre kapasite değeri ile saklama ve soğutma işlemlerini gerçekleştiren buzdolabı saklama konusunda geniş iç hacme sahiptir. 
  • 172 cm yüksekliğe, 70 cm genişliğe, 65.5 cm derinliğe sahip Beko çift kapılı buzdolabı her alana rahatlıkla sığabilir. 
  • Hem geniş hem de çekirdek aile kullanımı için ideal olan buzdolabının soğutucu bölme hacmi ise 264 litre olarak ifade edilir. 264 litrelik soğutucu bölmenin içerisinde raflar yer alır.
  • 4 adet raftan oluşan soğutucu bölme gıda saklama konusunda kolaylık sağlar.Gıda saklama işlemleri kolaylaştığı ve bir düzene bağlandığı için pratiklik artıyor. 
  • 4 adet raf tasarımına ek olarak meyve-sebze çekmecesi de bölme içerisinde yer almaktadır.Özel olarak tasarlanan meyve-sebze çekmecesi besin değerlerinin korunarak muhafaza edilmesine yardımcı olur.

Beko çift kapılı üstten donduruculu buzdolabı kaç saatte ne kadar dondurma kapasitesine sahiptir?


Geri Dön