04 / 05 / 2024

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

No frost teknolojisine sahip Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacim ve hızlı dondurma özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Ayarlanabilir cam raf sayesinde her şeyi dolaba sığdırmak mümkündür.İşte ürünün diğer özellikleri..



 Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Buzdolabı geniş iç hacmi saklama ve soğutma teknolojisi sayesinde mutfaklarda yerinin alıyor. Yazın hazırlanan gıdalar dolapta muhafaza ediliyor. Böylece kışın taze bir şekilde tüketiliyor.

Derin Dondurucu LED Aydınlatması

Saklanan tüm mevsimlik yiyecekler derin dondurucu bölmesini tıka basa doldurur ve içerisini görmeyi zor hale getirir. Dondurucunuzun içini eşit şekilde aydınlatan Profilo Buzdolaplarınızın Derin Dondurucu LED Aydınlatması özelliği karanlıkta bile aradığınız ürünü kolaylıkla bulmanızı sağlar.

ExtraFresh ile Daha Uzun Süre Tazelik

Kolaylıkla kontrol edilebilen nem kontrol mekanizmasıyla ExtraFresh çekmecesi sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze tutar, böylece yiyeceklerinizi besin değerleri ve vitaminlerini koruyarak keyifle tüketmenizi sağlar. 

Ayarlanabilir Cam Raf Sistemi

Ayarlanabilir Cam Raf Sistemi, daha geniş veya daha kısa boyutlu yiyeceklerin sığması için rafları istediğiniz yükseklikte yerleştirmenizi sağlayarak buzdolabının iç alanından en kullanışlı şekilde yararlanmanızı sağlar.Böylece siz de buzdolabınızı ihtiyaçlarınıza göre kolayca cam rafları ayarlayabilirsiniz.

AirFresh Filtresi ile buzdolabınızın havası daima temiz

Profilo buzdolabı özelliklerinden olan AirFresh Filtresi, kötü kokuları anında emerek yiyeceklerden buzdolabınıza yayılan kokuları yok eder. Buzdolabınızı her açtığınızda ferah ve temiz bir havayla karşılaşmanızı sağlar. Üstelik, hiç filtre değişikliği gerektirmediği için de ekstra kolaylık sunar.

Peki Profilo buzdolaboının sahip olduğu hızlı dondurma özelliği nedir? 


Geri Dön