27 / 04 / 2024

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens KI87SAFE0N iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı,geniş iç hacmi,performansı,çok yönlü soğutma sistemi ve tasarımıyla öne çıkıyor. Peki Siemens buzdolabı kaç litre? Sahip olduğu modlar neler? İşte detaylar..



Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi
Evlerin olmazsa olmazı buzdolabı sahip olduğu özellikler sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişöiş teknolojiyle donatılmış buzdolabı tasarımı ve fiyatı sayesinde merak konusu oluyor. 

Sebze ve meyveleri uzun süre taze tutar

HyperFresh Plus özelliği sayesinde, sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze ve canlı tutar. Kaydırma çubuğunu kullanarak, çekmecedeki nem düzeyini içerisine yerleştirdiğiniz ürünlere göre ayarlamak mümkündür.

Buz çözmek artık daha kolay!

LowFrost özelliği buzdolaplarında çok daha seyrek olarak buz çözme işlemine gerek duyulduğunda kolaylık sağlar ve böylece eneri tüketimi sabit tutulur. Ama yine de buz çözmek gerekirse, kolay bir yolu var: Buzdolabının tabanındaki kapak sayesinde bu işlemi kolayca ve çabuk halletmek mümkün olur.

EasyAccess cam raf ile kolay kullanım

EasyAccess cam raflar sayesinde artık buzdolabınızdaki herşeye rahatça ulaşmak mümkündür.Emniyetli camdan yapılan bu raflar yiyeceklerinizi kolayca alıp koymanıza yardımcı olur.
SuperCooling özelliğini çalıştırdığınızda, belirli bir süre için buzdolabınızın sıcaklığını hızla düşürebilirsiniz. Buzdolabınız çabucak soğur. Böylece, yüklü miktarda yiyecek yerleştirmek istediğinizde buzdolabınızın sıcaklığı sabit kalır.

Hiçbir şey çözülmeden dondurucunuzu doldurun

SuperFreezing özelliğiyle derin dondurucunun kısa bir süre için ısısını en soğuk ayara kadar düşürür. Bu sayede donuk gıdalar çözülmeden kalır. SuperFreezing fonksiyonu donuk gıdalarınızın tazeliğini kaybetmemesini sağlar.

VarioZone özelliği ile dondurucu bölmesini esnekçe kullanma imkanı

VarioZone ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler sayesinde dondurucu alanında büyük bir kolaylık ortaya koyar. Daha fazla alan oluşturmak için derin dondurucu bölmesindeki rafları kolayca kaldırmak mümkün hale geliyor.
Peki buzdolabının sahip olduğu saklama alanı ve alarm sistemi nasıl işliyor? 


Geri Dön